reklama
Trzymaj się Kochana, jesteśmy z Toba
Hej, u mnie niestety beta spadła, ciaza biochemiczna, od 2 dni @.
Mała.czarna
Fanka BB :)
przykro mi ale ja nic nie widzęWiem dziewczyny, że świruje i powinnam test zrobić później, ale rano nie mogę się opanować i zrobiłam test również dzisiaj, mam dziwne wrażenie ze zaczyna coś różowego prześwitywać
Mała.czarna
Cudnie pozytywny! Gratuluję ❤❤❤Witam dziewczyny, dzis jest dzień spodziewanego okresu którego nie mam, zrobiłam test i taki wyszedł, mogę się cieszyć??
młoda1994
Oczywiście że możesz się cieszyć. Ja takiej kreski to nawet na owulacyjnych nie mam [emoji1787] gratuluję i życzę spokojnej ciąży [emoji851]Witam dziewczyny, dzis jest dzień spodziewanego okresu którego nie mam, zrobiłam test i taki wyszedł, mogę się cieszyć??
Fado123
No raczej !!! Gratulacje ! Idź na beteWitam dziewczyny, dzis jest dzień spodziewanego okresu którego nie mam, zrobiłam test i taki wyszedł, mogę się cieszyć??
Coś pieknego tak się cieszę...Cudnie pozytywny! Gratuluję ❤❤❤
Dziękuję, tak mam zamiast iść z samego ranaNo raczej !!! Gratulacje ! Idź na bete
reklama
Dziękuję tak się cieszę!!!! Dziękuję WamOczywiście że możesz się cieszyć. Ja takiej kreski to nawet na owulacyjnych nie mam [emoji1787] gratuluję i życzę spokojnej ciąży [emoji851]