Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że możesz zacząć się cieszyćHej, pomóżcie proszę. Czy ten test można uznać za pozytywny? 13dp
Coś widać delikatnie. Powtórz jutro albo za dwa, Trzy dniHej dziewczyny. Czy wy widzicie coś na tym teście? Zobacz załącznik 1139885
Cos widać ale wygląda na rozmytą.... powtórzyła bym innej firmyHej dziewczyny. Czy wy widzicie coś na tym teście? Zobacz załącznik 1139885
Jak dla mnie są wadliwe bo ta kreska cienka.Hej dziewczyny czy testy są wiarygodne? Okres za 7 dni dopiero a wyniki pozytywne czy to możliwe że tak szybko wykryło?
Moim zdaniem oba pozytywne, a kreska cienka ponieważ robione bardzo wcześnie, powtórz test za kilka dni i sprawdź czy kreska ciemniejeHej dziewczyny czy testy są wiarygodne? Okres za 7 dni dopiero a wyniki pozytywne czy to możliwe że tak szybko wykryło?
Dla mnie ten na górze wadliwy ,ten na dole, no coś pokazuje ,ale ciężko mu uwierzyć że 7 dni przed @ test by pokazał ciążę, no ale różnie bywa, ja bym poczekala na termin. @ i poszła na beteHej dziewczyny czy testy są wiarygodne? Okres za 7 dni dopiero a wyniki pozytywne czy to możliwe że tak szybko wykryło?