MamaAntka2023
Początkująca w BB
Widzę cień cienia
zrób jak masz test za 2 dni albo po świętach

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale piękny prezent na ŚwiętaEch, taki stężony ten mocz, że z emocji spałam może 3h xD i już nie mogę spać. Normalnie w życiu mnie o tej porze byście tu nie zobaczyły. No, ale liczy się, że po ponad godzinie gdy wmawiałam sobie, że zaraz zasnę stwierdziłam, że czas sprawdzić i chyba wyjątkowy prezent bożonarodzeniowy dostałam.
Zobacz załącznik 1679556
Jest cień. Ja takie miałam pozytywne. Może to być zarówno testowa, jak i pozytywny test. Najlepiej powtórz jutro/dziś z porannego moczuHej!
Powiedzcie mi, czy któraś z was widzi tu drugą kreskę? Ja tu nic nie widzę, a mój luby upiera się przy tym, że cień cienia jestJestem ok. trzy dni przed miesiączka, także chyba jakby coś miało być to byłoby bardziej wyraźne na tym etapie?
Też widzę cień, najlepiej powtórzyć z porannegoHej!
Powiedzcie mi, czy któraś z was widzi tu drugą kreskę? Ja tu nic nie widzę, a mój luby upiera się przy tym, że cień cienia jestJestem ok. trzy dni przed miesiączka, także chyba jakby coś miało być to byłoby bardziej wyraźne na tym etapie?
Spojrzałam na test jeszcze dziś rano i jest bielutki, także chyba to była testowaJest cień. Ja takie miałam pozytywne. Może to być zarówno testowa, jak i pozytywny test. Najlepiej powtórz jutro/dziś z porannego moczu![]()
Ja tu nic nie widzęHej!
Po czasie nie odczytujemy wyniku ;-)Spojrzałam na test jeszcze dziś rano i jest bielutki, także chyba to była testowa![]()