reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Ech, taki stężony ten mocz, że z emocji spałam może 3h xD i już nie mogę spać. Normalnie w życiu mnie o tej porze byście tu nie zobaczyły. No, ale liczy się, że po ponad godzinie gdy wmawiałam sobie, że zaraz zasnę stwierdziłam, że czas sprawdzić i chyba wyjątkowy prezent bożonarodzeniowy dostałam.
Zobacz załącznik 1679556
Ale piękny prezent na Święta 😍 gratulacje !

Powtórzyłam dziś test, po 48h, też z porannego moczu (dziś 13dpo).
Pierwsze zdjęcie - 24.12 6:00 (wstawiałam już wcześniej)
Drugie zdj - dziś 26.12 6:00
IMG_1883.jpeg

IMG_1933.jpeg

Chyba ciemnieje🥹

Okres powinien przyjść 22 grudnia , 23 grudnia robione testy po południu pierwszy pink, od razu kreski się pojawiły . Potem poleciałam po drugi do drogerii wzięłam z innej firmy robiony w ten sam dzień . Nadal nie dowierzam 🙈 pierwsze objawy ból typowo na okres , po zrobieniu testów przeszło automatycznie .

Załączniki

• Messenger_creation_0FD36E62-9566-4DE1-A384-881140694169.jpg
    Messenger_creation_0FD36E62-9566-4DE1-A384-881140694169.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 128
  • 20241223_180123.jpg
    20241223_180123.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 122
Hej!
Powiedzcie mi, czy któraś z was widzi tu drugą kreskę? Ja tu nic nie widzę, a mój luby upiera się przy tym, że cień cienia jest🙄 Jestem ok. trzy dni przed miesiączka, także chyba jakby coś miało być to byłoby bardziej wyraźne na tym etapie?

Załączniki

• IMG_8123.jpeg
    IMG_8123.jpeg
    88 KB · Wyświetleń: 138
Hej!
Powiedzcie mi, czy któraś z was widzi tu drugą kreskę? Ja tu nic nie widzę, a mój luby upiera się przy tym, że cień cienia jest🙄 Jestem ok. trzy dni przed miesiączka, także chyba jakby coś miało być to byłoby bardziej wyraźne na tym etapie?
Jest cień. Ja takie miałam pozytywne. Może to być zarówno testowa, jak i pozytywny test. Najlepiej powtórz jutro/dziś z porannego moczu :)

Hej!
Też widzę cień, najlepiej powtórzyć z porannego :) mój taki cień właśnie szaleje od rana

Hej!
Ja tu nic nie widzę

reklama
Do góry