Pettitbelle
Fanka BB :)
Czyli będę się musiała kłuć dwa razy:/Testów się nie ogląda pod światło. Dla mnie negatyw a betę możesz zrobić najlepiej w dniu terminu miesiączki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli będę się musiała kłuć dwa razy:/Testów się nie ogląda pod światło. Dla mnie negatyw a betę możesz zrobić najlepiej w dniu terminu miesiączki
Oki dziekuje, jutro mam morfologie, ale zrobie bete dopiero jak miesiaczka nie przyjdzie a powinna przed tomografemMoim zdaniem coś przeswituje. Powtórz za dwa dni i zobaczysz
Nie przejmuj się tomografem wiesz ile kobiet nie wie o ciąży nawet do 8tc i żyją tak jak by świat się miał kończyć.Czyli będę się musiała kłuć dwa razy:/
Nie przejmuj się tomografem wiesz ile kobiet nie wie o ciąży nawet do 8tc i żyją tak jak by świat się miał kończyć.
Jeśli nie pijesz alko nie palisz papierosów nie ćpasz itp itd bierzesz na wszelki wypadek kwas foliowy to nie jest od ciebie zależne. Większość spraw nie należy od nas. Jeśli ma być dziecko chore to niestety będzie a jak ma być zdrowe to będzie. Niestety takie realia.Tak to prawda, jednak moja siostra urodzila sie z wada rozwojowa dlatego jestem bardzo wyczulona tak aby ryzyko ograniczyc do minimum
Ja nic nie widzęWiem dziewczyny, że świruje i powinnam test zrobić później, ale rano nie mogę się opanować i zrobiłam test również dzisiaj, mam dziwne wrażenie ze zaczyna coś różowego prześwitywać
Czyli to moje urojenia, jak zwykle przed @Ja nic nie widzę