reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Tak to prawda, jednak moja siostra urodzila sie z wada rozwojowa dlatego jestem bardzo wyczulona tak aby ryzyko ograniczyc do minimum :(
Jeśli nie pijesz alko nie palisz papierosów nie ćpasz itp itd bierzesz na wszelki wypadek kwas foliowy to nie jest od ciebie zależne. Większość spraw nie należy od nas. Jeśli ma być dziecko chore to niestety będzie a jak ma być zdrowe to będzie. Niestety takie realia.

Moim zdaniem nie do końca.
Tomograf to tak naprawde mnóstwo zdjęć RTG. I nie podchodzilabym do niego lekką ręką nie mając pewności, że nie jestem w ciazy.
Mialam raz robiony tomograf i pytano mnie przynajmniej 5 razy na różnych etapach przygotowania do badania, czy aby na pewno nie jestem w ciazy...

Wiem dziewczyny, że świruje i powinnam test zrobić później, ale rano nie mogę się opanować i zrobiłam test również dzisiaj, mam dziwne wrażenie ze zaczyna coś różowego prześwitywać

Załączniki

• 1B84CFC9-222B-43F7-84F9-C421B89FA99E.jpeg
    1B84CFC9-222B-43F7-84F9-C421B89FA99E.jpeg
    161,2 KB · Wyświetleń: 444
reklama
Do góry