Natalia198777
Fanka BB :)
Wiesz co ja jestem sceptykiem robienia testów przed terminem @ byc może dlatego , ze wiele razy się zawiodłam....Czyli to moje urojenia, jak zwykle przed @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co ja jestem sceptykiem robienia testów przed terminem @ byc może dlatego , ze wiele razy się zawiodłam....Czyli to moje urojenia, jak zwykle przed @
Chyba każdy uczy się na swoich błędach z tego co obserwuje.. ja dopiero zaczynam starania i dopiero kilka @ <- niepowodzeń, ale i tak robię je rzadziej niż wcześniej (nawet kilka razy dziennie)Wiesz co ja jestem sceptykiem robienia testów przed terminem @ byc może dlatego , ze wiele razy się zawiodłam....
rozumiem twoją niecierpliwość. Trzymam kciuki za II kreseczki bym może teraz za wcześnie zrobiłaś cos widzisz ale foto nie oddajeChyba każdy uczy się na swoich błędach z tego co obserwuje.. ja dopiero zaczynam starania i dopiero kilka @ <- niepowodzeń, ale i tak robię je rzadziej niż wcześniej (nawet kilka razy dziennie)
Negatyw ,a kiedy @ ?Wiem dziewczyny, że świruje i powinnam test zrobić później, ale rano nie mogę się opanować i zrobiłam test również dzisiaj, mam dziwne wrażenie ze zaczyna coś różowego prześwitywać
Ja nic nie widzęWiem dziewczyny, że świruje i powinnam test zrobić później, ale rano nie mogę się opanować i zrobiłam test również dzisiaj, mam dziwne wrażenie ze zaczyna coś różowego prześwitywać
Ja @ powinnam dostać w środę czyli tez 5 dni dzisiaj 10 dzień po owu chyba, ze coś się przesunęłoJa nic nie widzę
Kiedy masz termin @?
Na pocieszenie dodam, że ja test robiłam 5 dni przed terminem i było pusto. Byłam wtedy u gina na dokładnym USG i też nic nie było widać. A w dniu @ dwie piękne krechy
To jeszcze wcześnieJa @ powinnam dostać w środę czyli tez 5 dni dzisiaj 10 dzień po owu chyba, ze coś się przesunęło
Według mnie kompletnie nic nie widaćWiem dziewczyny, że świruje i powinnam test zrobić później, ale rano nie mogę się opanować i zrobiłam test również dzisiaj, mam dziwne wrażenie ze zaczyna coś różowego prześwitywać
Bo beta hcg najpierw pojawia się w krwi a później jak już jest wystarczajaca ilość nerki filtrują i trafia ten hormon do moczu i dopiero test ciążowy wykryje jak jest odpowiednia ilość hormonu w moczu. To u każdej kobiety jest indywidualna sprawa. Jedna kobieta będzie miała zagniezdzenie 7dpo i 9dpo zacznie rosnąć hormon w krwi w szybkim tempie i test wyjdzie 10-11dpo wyjdzie już z mocna kreska a druga będzie miała zagniezdzenie tak samo jak ta pierwsza i test 10-11dpo wyjdzie negatywny bo beta hcg przyrasta z początkiem po malu.Ale z tego co piszecie to naprawdę dziwnie z tymi testami... Skoro @Brrrownie bylas w ciąży a 5 dni przed nic nie wykryło to jakim cudem te testy maja czułość 10 lub 25 skoro nic nie pokazują :/