reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Eh serce mi pęka normalnie tyle lat , już miałam nadzieję.
Nigdy mnie tak test w konia nie zrobił , kiedyś też je robiłam i nic nie pokazały .
A ja już się pochwaliłam mojemu ucieszył się że w końcu się udało 😭😭

Polecam Ci wątek miesięczny staraczek, może coś podpowiedzą w temacie leczenia

Eh serce mi pęka normalnie tyle lat , już miałam nadzieję.
Nigdy mnie tak test w konia nie zrobił , kiedyś też je robiłam i nic nie pokazały .
A ja już się pochwaliłam mojemu ucieszył się że w końcu się udało 😭😭
7 lat to jest strasznie dużo, może rozważacie badania i ewentualne leczenie, aż mi przykro się zrobiło 🥺

Ja jestem po dwóch operacjach też z czego jedna rok z kawałkiem , usunięcie endometriozy głębokiej i resekcja jelita . Miało być lepiej .po 12 prawie latach usłyszałam diagnozę w końcu , tak się cieszyłam że mi pomoże , niestety to wraca
I tylko raz udało mi się zajść w ciążę raz , i nigdy więcej .

Ja jestem taka rozbita , że normalnie siedzę i beczek jak bóbr . Ja już nie mam siły na to wszystko.
a braliście pod uwagę na przykład ivf ?

Rozmawialiśmy my o tym ,ale ostatecznie nie doszliśmy do porozumienia w tym temacie , mój nie chce się zbadać też ,to jest główny problem , wiem że ja jestem dla niego najważniejsza i zawsze mi mówi że zawsze też jest adopcja ,ale to też trwa,i nie zawsze się może spełnić warunki , ale dużo się nasłuchałam też o inv że to bardzo psychicznie działa na kobietę , robiłam kiedyś jakieś tam badania niby były ok . Jedynie AMH mam niskie bardzo 0,46 więc to też chyba mnie wyklucza bo od 0,60 chyba jest .
A ja nie umiem przestać o tym myśleć i co miesiąc sprawdzam że a nóż widelec ,
Lekarze niby z poradni twierdzą że skoro raz zaszłam to może się kiedyś uda ale kiedy to kiedyś będzie 😭
skoro partner nie chce się badać to też nie dobrze, tutaj dużo dziewczyn pisało że jak zaczął się leczyć to się udało, ale wiadomo jakaś przyczyna tego jest i myślę że to bardzo duża bo 7 lat to szmal czasu

reklama
Do góry