Patka2207
Fanka BB :)
1 beta była 4 dni temu ? Proga masz w normieNa ten moment jest to prawidłowy przyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1 beta była 4 dni temu ? Proga masz w normieNa ten moment jest to prawidłowy przyrost
Dziewczyny jak dodać tu zdjęcie ?
Nie jest strasznie słaba. Zrób betę i przyrost po 48hDziękuję test z dzisiaj lecz nie z porannego , kreska była do 5 minut , czy taka słaba też może oznaczać ciążę ?
Zobacz załącznik 1635042
Autorka przyjmuje luteinę, więc badanie proga nie ma sensu, ani nie można stwierdzić, czy na prawidłowy. Luteina to progesteron i wychodzi we krwi. Także nie wiadomo, jakiego ma naturalnie.1 beta była 4 dni temu ? Proga masz w normie
Moim zdaniem jest różowa więc myślę że pozytyw. Trzymam kciukiDziękuję test z dzisiaj lecz nie z porannego , kreska była do 5 minut , czy taka słaba też może oznaczać ciążę ?
Zobacz załącznik 1635042
teraz wiem , zapytałam o proga bo mam wrażenie, ze przyrost nie jest duży po 4 dniachAutorka przyjmuje luteinę, więc badanie proga nie ma sensu, ani nie można stwierdzić, czy na prawidłowy. Luteina to progesteron i wychodzi we krwi. Także nie wiadomo, jakiego ma naturalnie.