reklama
klaudia16
Fanka BB :)
jest na dwóch testach więc ciężko stwierdzić ,chociaż wygląda na szara a nie różowa . Spróbuj może z testem innej firmy ja osobiście do plików nie mam zaufaniaZobacz załącznik 1689367Hej, czy mogę robić sobie nadzieję? Czy to fabryczne kreski?
Patka2207
dla mnie pozytywny ale sobie powtórz lub skocz na betęZobacz załącznik 1689367Hej, czy mogę robić sobie nadzieję? Czy to fabryczne kreski?
Polinaa
Aktywna w BB
właśnie ja też nie mam do nich zaufania… jestem właśnie na wakacjach i innych nie mam. Skoczę później kupić jakieś ichniejszejest na dwóch testach więc ciężko stwierdzić ,chociaż wygląda na szara a nie różowa . Spróbuj może z testem innej firmy ja osobiście do plików nie mam zaufania

klaudia16
najlepiej zrobić jakiś inny jak nie ma opcji bety , mnie pinki parę razy oszukały i nie tylko mnie , tutaj na forum można było spotkać kilka historii , a jak te kreski wyglądają na żywo według ciebie ? Bo na zdjęciu są szarewłaśnie ja też nie mam do nich zaufania… jestem właśnie na wakacjach i innych nie mam. Skoczę później kupić jakieś ichniejszebeta tu odpada niestety
Polinaa
Aktywna w BB
Dziękinajlepiej zrobić jakiś inny jak nie ma opcji bety , mnie pinki parę razy oszukały i nie tylko mnie , tutaj na forum można było spotkać kilka historii , a jak te kreski wyglądają na żywo według ciebie ? Bo na zdjęciu są szare

Teraz te kreski są bardziej różowe niż wcześniej, na zdjęciu tak nie widać tego
klaudia16
no to tutaj już widać ładna kreskę , także myślę że to ciążaDziękijutro powtórzę na innym
![]()
Teraz te kreski są bardziej różowe niż wcześniej, na zdjęciu tak nie widać tego
Zobacz załącznik 1689371

Polinaa
Aktywna w BB
Tak ale to po czasie się zrobiła po ok 3 godzinach bardziej różowa więc dalej jestem jeszcze raczej na nie przy pinkuno to tutaj już widać ładna kreskę , także myślę że to ciąża![]()

Artemida90
mnie pink nigdy nie oszukał, wykrywa bardzo wczesną ciążęTak ale to po czasie się zrobiła po ok 3 godzinach bardziej różowa więc dalej jestem jeszcze raczej na nie przy pinkuraz od dawna wyjechałam kurczę, tak już bym po becie była
![]()
reklama
Mi wyglądają na pozytywne ale powtórzyła bym innym testem bo pinki też już mnie parę razy oszukałyZobacz załącznik 1689367Hej, czy mogę robić sobie nadzieję? Czy to fabryczne kreski?