Gdzie można dostać ten test?Nic a nic.
Osobiście sama robiłam w tej ciąży test przed spodziewaną @, tak jak ty 4 dni. Były cienie cienia, ale tylko jeden zatwierdził ciążę i osobiście polecam go co prawda elektroniczny więc na pamiątkę nie pozostanie, jedynie zdjęcie ale ładnie wykrył wczesną ciążę u mnie.
Clear Blue
Zobacz załącznik 1097509
reklama
Założyłam nowy wątek, ale dopiero teraz znalazłam tą grupę więc dodam jeszcze tu, pierwsze zdjęcie sprzed 2 dni, kolejne z dzisiaj, na 98% jestem przed @, ale ciężko stwierdzić, bo mam bardzo nieregularne cykle . Dodam, że 7 dni temu miałam 3 dniowe bardzo delikatne jasnobrązowe plamienie, od tamtej pory bardzo często chodzę siku, a temperaturę mam 36,9-37,3 Co myślicie?
Załączniki
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
To są jakieś filtry? Podkręcone kontrasty? Nie sugerowałabym się tymi bladym kreskami bo wyglądają mi na fabryczne, na moje oko to są negatywne testy.Założyłam nowy wątek, ale dopiero teraz znalazłam tą grupę więc dodam jeszcze tu, pierwsze zdjęcie sprzed 2 dni, kolejne z dzisiaj, na 98% jestem przed @, ale ciężko stwierdzić, bo mam bardzo nieregularne cykle . Dodam, że 7 dni temu miałam 3 dniowe bardzo delikatne jasnobrązowe plamienie, od tamtej pory bardzo często chodzę siku, a temperaturę mam 36,9-37,3 Co myślicie? Zobacz załącznik 1117623
We wszystkich zdjęcia na dole oryginale na górze z kontrastem.To są jakieś filtry? Podkręcone kontrasty? Nie sugerowałabym się tymi bladym kreskami bo wyglądają mi na fabryczne, na moje oko to są negatywne testy.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Wychodzę z założenia, że podkręcanie kontrastów, rozkładanie testów i oglądanie ich pod światło niepotrzebnie nas nakręca. Kreska może być blada, ale powinna być widoczna tylko gołym okiem przy normalnych warunkach.We wszystkich zdjęcia na dole oryginale na górze z kontrastem.
Widoczne gołym okiem były i to prawie od razu kontrast nałożyłam dla upewnienia się, ale nawet mój chłopak widział gołym okiem co mu się nie zdarzaWychodzę z założenia, że podkręcanie kontrastów, rozkładanie testów i oglądanie ich pod światło niepotrzebnie nas nakręca. Kreska może być blada, ale powinna być widoczna tylko gołym okiem przy normalnych warunkach.
Napisałaś, że 7 dni temu miałam plamienie. Wg mnie było to plamienie implantacyjne. Jest ono skąpe i może mieć różny kolor, brązowy też. Wykrywalny wzrost bhcg następuje po ok 48 godzinach od zagnieżdżenia się zarodka. Ty test zrobiłaś tydzień po tym plamieniu i, jak dla mnie, jest na pewno pozytywny. Mój ginekolog powiedział, że jeżeli w ciągu 5 min na teście pojawi się druga kreska, nieważne jak blada, to test jest pozytywny. Ja już mogę Ci pogratulowaćZałożyłam nowy wątek, ale dopiero teraz znalazłam tą grupę więc dodam jeszcze tu, pierwsze zdjęcie sprzed 2 dni, kolejne z dzisiaj, na 98% jestem przed @, ale ciężko stwierdzić, bo mam bardzo nieregularne cykle . Dodam, że 7 dni temu miałam 3 dniowe bardzo delikatne jasnobrązowe plamienie, od tamtej pory bardzo często chodzę siku, a temperaturę mam 36,9-37,3 Co myślicie? Zobacz załącznik 1117623
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Żaden z tych testów nie jest pozytywnym testem ciążowym. Kreska testowa bywa widoczna gołym okiem, na tych testach nie widać nic poza nią.Napisałaś, że 7 dni temu miałam plamienie. Wg mnie było to plamienie implantacyjne. Jest ono skąpe i może mieć różny kolor, brązowy też. Wykrywalny wzrost bhcg następuje po ok 48 godzinach od zagnieżdżenia się zarodka. Ty test zrobiłaś tydzień po tym plamieniu i, jak dla mnie, jest na pewno pozytywny. Mój ginekolog powiedział, że jeżeli w ciągu 5 min na teście pojawi się druga kreska, nieważne jak blada, to test jest pozytywny. Ja już mogę Ci pogratulować
Somememories
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny, u mnie dosc dziwna cala sytuacja. Ponad miesiac temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, wszystko ladnie pieknie do pewnego momentu myslalam ze jestem przed okresem (bo niestety przez antykoncpecje nie jestem w stanie powiedziec kiedy owulacja kiedy miesiaczaka ale wydawało mi sie pewnie ze to wlasnie @)wiec dlatego chodze senna sutki mnie bola itd ale przestraszyłam sie w momencie jak w weekend przy zbliżeniu z moim parterem strasznie mnie bolalo po prawej stronie tak jakby w macicy No dziwne to bylo uczucie a wiem ze nigdy mi sie takie cos nie zdażyło,pytanie do was, faktycznie bladzioch czy po prostu fabryczna ? Test robilam wczoraj z rana zastanawiam sie czy zajście w ciaze jest tak szybko mozliwe po antykoncepcji (bralam tylko przez 3 miesiace)
Załączniki
reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
Cos tam widac ale nie wiem czy to nie fabryczna. Zrob test o czulosci 10 lub beteCzesc dziewczyny, u mnie dosc dziwna cala sytuacja. Ponad miesiac temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, wszystko ladnie pieknie do pewnego momentu myslalam ze jestem przed okresem (bo niestety przez antykoncpecje nie jestem w stanie powiedziec kiedy owulacja kiedy miesiaczaka ale wydawało mi sie pewnie ze to wlasnie @)wiec dlatego chodze senna sutki mnie bola itd ale przestraszyłam sie w momencie jak w weekend przy zbliżeniu z moim parterem strasznie mnie bolalo po prawej stronie tak jakby w macicy No dziwne to bylo uczucie a wiem ze nigdy mi sie takie cos nie zdażyło,pytanie do was, faktycznie bladzioch czy po prostu fabryczna ? Test robilam wczoraj z rana zastanawiam sie czy zajście w ciaze jest tak szybko mozliwe po antykoncepcji (bralam tylko przez 3 miesiace)