Moim zdaniem jest zalany i nieważny. Jeśli kreska nie pojawiła się tak jak w instrukcji w ciągu kilku minut i masz krwawienie to niestety nie ma ciążySprawa wygląda tak rano teest wyglądał na biały dizs dzień spodziewanej @ dostałam tak jak by bo niby słabe ale raz mega czerwone ciemne a raz bardzo jasne prawie jak różowe nie nakręcam się bo raczej widzę że test nie ważny taki test zastałam po 14 jak chciałam go wywalić skończyło się to może u kogoś ciąża? Zobacz załącznik 1112268Zobacz załącznik 1112269Zobacz załącznik 1112270
reklama
Fado123
Fanka BB :)
NieSprawa wygląda tak rano teest wyglądał na biały dizs dzień spodziewanej @ dostałam tak jak by bo niby słabe ale raz mega czerwone ciemne a raz bardzo jasne prawie jak różowe nie nakręcam się bo raczej widzę że test nie ważny taki test zastałam po 14 jak chciałam go wywalić skończyło się to może u kogoś ciąża? Zobacz załącznik 1112268Zobacz załącznik 1112269Zobacz załącznik 1112270
Mi jak w pierwszym cyklu starań się staraliśmy kreska pojawiła się dopiero po godzinie a ciąży nie było. Potem jeszcze trzymałam jakiś czas bo słyszałam że czasem kobiety mogą mieć okres w ciąży. Dopiero beta mnie wyprowadziła z tego myślenia i test poszedł do puchy.
Sprawa wygląda tak rano teest wyglądał na biały dizs dzień spodziewanej @ dostałam tak jak by bo niby słabe ale raz mega czerwone ciemne a raz bardzo jasne prawie jak różowe nie nakręcam się bo raczej widzę że test nie ważny taki test zastałam po 14 jak chciałam go wywalić skończyło się to może u kogoś ciąża? Zobacz załącznik 1112268Zobacz załącznik 1112269Zobacz załącznik 1112270
Madlein
Ja raz tak miałam. Ciąża była, ale nieprawidłowa i szybko poroniłam. W pozostałych przypadkach test był zalany i wówczas właśnie kreska przebija po takim czasie.Sprawa wygląda tak rano teest wyglądał na biały dizs dzień spodziewanej @ dostałam tak jak by bo niby słabe ale raz mega czerwone ciemne a raz bardzo jasne prawie jak różowe nie nakręcam się bo raczej widzę że test nie ważny taki test zastałam po 14 jak chciałam go wywalić skończyło się to może u kogoś ciąża? Zobacz załącznik 1112268Zobacz załącznik 1112269Zobacz załącznik 1112270
Pozytywny proponuję umówić się do lekarza za za 2,5-3 tyg by ją potwierdzićCześć dziewczyny, czy to jest pozytywny wynik testu? Dzisiaj mam spodziewany termin miesiączki. Z góry dzięki za odpowiedzi!
Zobacz załącznik 1116489
Dzięki za odpowiedź!Pozytywny proponuję umówić się do lekarza za za 2,5-3 tyg by ją potwierdzić
Natalia198777
Pozytyw. Tak jak radzą dziewczyny 3tyg i do lekarza gratkiCześć dziewczyny, czy to jest pozytywny wynik testu? Dzisiaj mam spodziewany termin miesiączki. Z góry dzięki za odpowiedzi!
Zobacz załącznik 1116489
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Piękny pozytywCześć dziewczyny, czy to jest pozytywny wynik testu? Dzisiaj mam spodziewany termin miesiączki. Z góry dzięki za odpowiedzi!
Zobacz załącznik 1116489
reklama
Fado123
GratulacjeCześć dziewczyny, czy to jest pozytywny wynik testu? Dzisiaj mam spodziewany termin miesiączki. Z góry dzięki za odpowiedzi!
Zobacz załącznik 1116489