Somememories
Zaciekawiona BB
Zrobilam dzisiaj test i udało mi sie umówić do rodzinnego na betę wiec zobaczymy co wyniknieTo moze jest nadzieja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobilam dzisiaj test i udało mi sie umówić do rodzinnego na betę wiec zobaczymy co wyniknieTo moze jest nadzieja
Dlaczego nie zrobiłaś z porannego moczu? Na pierwszym coś majaczy, ale wg mnie wygląda na zalanie. Raczej negatywny.
Dlaczego nie zrobiłaś z porannego moczu? Na pierwszym coś majaczy, ale wg mnie wygląda na zalanie. Raczej negatywny.
Jak chwilę się przyglądałam to widać jakiś cień cienia drugiej kreski. Sugeruję ci jednak powtórzyć test lub, jeszcze lepiej, iść na badanie bhcg z krwi wtedy nie będzie wątpliwości.
Jak chwilę się przyglądałam to widać jakiś cień cienia drugiej kreski. Sugeruję ci jednak powtórzyć test lub, jeszcze lepiej, iść na badanie bhcg z krwi wtedy nie będzie wątpliwości.
Coś widać. Powtórz
Coś przebija, ilu dniowe masz cykle ?Witam
Dziś 33dc. Od dwóch dni bóle podbrzusza, od ponad tygodnia ogólne zmęczenie. Piersi normalne, nic nie bola
Pytanie czy to moja wyobraźnia czy może to być druga kreska?
W październiku 2019 poroniłam, od stycznia staramy się znów o maleństwo