reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Dzięki dziewczyny! Mam nadzieję, że w tym okresie pandemicznym nie będzie żadnego problemu z wizytą u lekarza. Już się nie mogę doczekać 😁

reklama
Hej dziewczyny czy taki wynik może oznaczać ciąża? Miała któraś z was takie coś? Zawsze jak robiłam test wychodził po prostu negatyw A tu o ...

Załączniki

• 20200509_120332.jpg
    20200509_120332.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 630
Hej dziewczyny czy taki wynik może oznaczać ciąża? Miała któraś z was takie coś? Zawsze jak robiłam test wychodził po prostu negatyw A tu o ...
Kiedys pamietam byl taki post wlasnie dziewczyna tak miala ale byl negatywny. dla mmie to tez negatyw, widac po prostu gdzie powien byc ewentualny plus

reklama
Raczej negatyw, przy pozytywnym pokazałby który to tydzień ciąży.
Tak macie rację ale zawsze pokazywał się tylko minus A od 2 lat staramy się o dzidzie z mężem myślałam że to może wczesna ciąża... Ale jakby ktoś miał w przyszłości takie coś to rzeczywiście jest to negatyw . Kupiłam jeszcze dwa testy jeden zwykły jeden clearblue i jak dojechałam do domu dostałam @ ... A okres spóźnial się trzy dni.... po prostu miałam nadzieję 😔 ale dobrze będę miała dwa testy na następny miesiąc 🙂 trzeba myśleć pozytywnie 🙂 mówię to przez łzy ale mówię szszczerze 😊 powodzenia wszystkim 🥰

Do góry