reklama
Dzięki dziewczyny! Mam nadzieję, że w tym okresie pandemicznym nie będzie żadnego problemu z wizytą u lekarza. Już się nie mogę doczekać
Skoro jesteś w ciąży to nie powinno być problemu.
Natalia198777
Fanka BB :)
Ciężarne są przyjmowane normalnie z zachowaniem jakis tam procedur ale tak to spokoDzięki dziewczyny! Mam nadzieję, że w tym okresie pandemicznym nie będzie żadnego problemu z wizytą u lekarza. Już się nie mogę doczekać
Mała.czarna
Kiedys pamietam byl taki post wlasnie dziewczyna tak miala ale byl negatywny. dla mmie to tez negatyw, widac po prostu gdzie powien byc ewentualny plusHej dziewczyny czy taki wynik może oznaczać ciąża? Miała któraś z was takie coś? Zawsze jak robiłam test wychodził po prostu negatyw A tu o ...
Moim zdaniem negatywHej dziewczyny czy taki wynik może oznaczać ciąża? Miała któraś z was takie coś? Zawsze jak robiłam test wychodził po prostu negatyw A tu o ...
Dziękuję za odpowiedźKiedys pamietam byl taki post wlasnie dziewczyna tak miala ale byl negatywny. dla mmie to tez negatyw, widac po prostu gdzie powien byc ewentualny plus
Hej dziewczyny czy taki wynik może oznaczać ciąża? Miała któraś z was takie coś? Zawsze jak robiłam test wychodził po prostu negatyw A tu o ...
Tak na tych testach wygląda negatyw
Madlein
Raczej negatyw, przy pozytywnym pokazałby który to tydzień ciąży.Dziękuję za odpowiedź
reklama
Tak macie rację ale zawsze pokazywał się tylko minus A od 2 lat staramy się o dzidzie z mężem myślałam że to może wczesna ciąża... Ale jakby ktoś miał w przyszłości takie coś to rzeczywiście jest to negatyw . Kupiłam jeszcze dwa testy jeden zwykły jeden clearblue i jak dojechałam do domu dostałam @ ... A okres spóźnial się trzy dni.... po prostu miałam nadzieję ale dobrze będę miała dwa testy na następny miesiąc trzeba myśleć pozytywnie mówię to przez łzy ale mówię szszczerze powodzenia wszystkimRaczej negatyw, przy pozytywnym pokazałby który to tydzień ciąży.