reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Widać coś czy mój mózg płata mi figle? 🤔

Załączniki

• 20200427_204112.jpg
    20200427_204112.jpg
    189,6 KB · Wyświetleń: 663
Widac cień ale czy ten test jest świeży? Bo już jakiś zolty
Nałożyłam filtr bo mój telefon nie jest w stanie tego wyłapać w sztucznym świetle. Jak robię z lampą to test jest cały prześwietlony 🙄. Natomiast ten cień wyszedł po niecałej minucie i jest widoczny gołym okiem. Może powtórzę za dwa dni z porannego moczu bo ta kreska wydaje mi się cienka więc może to błąd testu. Nie chcę się za bardzo nakręcać.

Nałożyłam filtr bo mój telefon nie jest w stanie tego wyłapać w sztucznym świetle. Jak robię z lampą to test jest cały prześwietlony 🙄. Natomiast ten cień wyszedł po niecałej minucie i jest widoczny gołym okiem. Może powtórzę za dwa dni z porannego moczu bo ta kreska wydaje mi się cienka więc może to błąd testu. Nie chcę się za bardzo nakręcać.
Jeśli był w czasie to jest szansa :) Ile dni do @?

Sprawa wygląda tak rano teest wyglądał na biały dizs dzień spodziewanej @ dostałam tak jak by bo niby słabe ale raz mega czerwone ciemne a raz bardzo jasne prawie jak różowe nie nakręcam się bo raczej widzę że test nie ważny taki test zastałam po 14 jak chciałam go wywalić skończyło się to może u kogoś ciąża?
Image.jpeg
Image%20(1).jpeg
Image%20(2).jpeg

reklama
Sprawa wygląda tak rano teest wyglądał na biały dizs dzień spodziewanej @ dostałam tak jak by bo niby słabe ale raz mega czerwone ciemne a raz bardzo jasne prawie jak różowe nie nakręcam się bo raczej widzę że test nie ważny taki test zastałam po 14 jak chciałam go wywalić skończyło się to może u kogoś ciąża? Zobacz załącznik 1112268Zobacz załącznik 1112269Zobacz załącznik 1112270
Hmm ja tu kreski za bardzo nie widzę w tym miejscu w którym powinna być 🤔

Do góry