reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Widać coś czy mój mózg płata mi figle? 🤔

Załączniki

• 20200427_204112.jpg
    20200427_204112.jpg
    189,6 KB · Wyświetleń: 646
Widac cień ale czy ten test jest świeży? Bo już jakiś zolty
Nałożyłam filtr bo mój telefon nie jest w stanie tego wyłapać w sztucznym świetle. Jak robię z lampą to test jest cały prześwietlony 🙄. Natomiast ten cień wyszedł po niecałej minucie i jest widoczny gołym okiem. Może powtórzę za dwa dni z porannego moczu bo ta kreska wydaje mi się cienka więc może to błąd testu. Nie chcę się za bardzo nakręcać.

Nałożyłam filtr bo mój telefon nie jest w stanie tego wyłapać w sztucznym świetle. Jak robię z lampą to test jest cały prześwietlony 🙄. Natomiast ten cień wyszedł po niecałej minucie i jest widoczny gołym okiem. Może powtórzę za dwa dni z porannego moczu bo ta kreska wydaje mi się cienka więc może to błąd testu. Nie chcę się za bardzo nakręcać.
Jeśli był w czasie to jest szansa :) Ile dni do @?

Sprawa wygląda tak rano teest wyglądał na biały dizs dzień spodziewanej @ dostałam tak jak by bo niby słabe ale raz mega czerwone ciemne a raz bardzo jasne prawie jak różowe nie nakręcam się bo raczej widzę że test nie ważny taki test zastałam po 14 jak chciałam go wywalić skończyło się to może u kogoś ciąża?
Image.jpeg
Image%20(1).jpeg
Image%20(2).jpeg

reklama
Sprawa wygląda tak rano teest wyglądał na biały dizs dzień spodziewanej @ dostałam tak jak by bo niby słabe ale raz mega czerwone ciemne a raz bardzo jasne prawie jak różowe nie nakręcam się bo raczej widzę że test nie ważny taki test zastałam po 14 jak chciałam go wywalić skończyło się to może u kogoś ciąża? Zobacz załącznik 1112268Zobacz załącznik 1112269Zobacz załącznik 1112270
Hmm ja tu kreski za bardzo nie widzę w tym miejscu w którym powinna być 🤔

Do góry