MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Na obu widać kreskęCzy to ciąża?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na obu widać kreskęCzy to ciąża?
Po jakim czasie się pojawiły? Wyglądają na pozytywCzy to ciąża?
Widac cień ale czy ten test jest świeży? Bo już jakiś zoltyWidać coś czy mój mózg płata mi figle?
Nałożyłam filtr bo mój telefon nie jest w stanie tego wyłapać w sztucznym świetle. Jak robię z lampą to test jest cały prześwietlony . Natomiast ten cień wyszedł po niecałej minucie i jest widoczny gołym okiem. Może powtórzę za dwa dni z porannego moczu bo ta kreska wydaje mi się cienka więc może to błąd testu. Nie chcę się za bardzo nakręcać.Widac cień ale czy ten test jest świeży? Bo już jakiś zolty
Jeśli był w czasie to jest szansa Ile dni do @?Nałożyłam filtr bo mój telefon nie jest w stanie tego wyłapać w sztucznym świetle. Jak robię z lampą to test jest cały prześwietlony . Natomiast ten cień wyszedł po niecałej minucie i jest widoczny gołym okiem. Może powtórzę za dwa dni z porannego moczu bo ta kreska wydaje mi się cienka więc może to błąd testu. Nie chcę się za bardzo nakręcać.
Nie jestem pewna bo zawsze mam +\- 4 dni. Ale ok 5 dni do @.Jeśli był w czasie to jest szansa Ile dni do @?
Hmm ja tu kreski za bardzo nie widzę w tym miejscu w którym powinna byćSprawa wygląda tak rano teest wyglądał na biały dizs dzień spodziewanej @ dostałam tak jak by bo niby słabe ale raz mega czerwone ciemne a raz bardzo jasne prawie jak różowe nie nakręcam się bo raczej widzę że test nie ważny taki test zastałam po 14 jak chciałam go wywalić skończyło się to może u kogoś ciąża? Zobacz załącznik 1112268Zobacz załącznik 1112269Zobacz załącznik 1112270