Mała.czarna
Fanka BB :)
Podoba mi się toWersja dla tych co nie mogą alkoholu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podoba mi się toWersja dla tych co nie mogą alkoholu
Przykro mi. Nie możesz się poddawać, nie tym razem, to następnym się uda Zobaczysz!Obiecałam, ze dam Wam znac wiec daje. Niestety nie mam dobrych wieści Wczoraj zrobiłam betę, wynosiła 12, ale progesteron tylko 0,54. Rano zaczęło się plamienie.. po południu z wynikami poszłam do lekarza, okazało się, ze jest rzeczywiście plamienie i on nie jest w stanie na ten moment nic stwierdzic... dał mi duphaston, ale okres rozkręcił się już z nocy na dobre
Mam nadzieje.. jakby na to nie patrzyć i może to dziwnie zabrzmi, ale ciesze się, ze po 6 latach cokolwiek sie ruszyło.. kolejny cykl, kolejne szanse.Przykro mi. Nie możesz się poddawać, nie tym razem, to następnym się uda Zobaczysz!
To jest właśnie pozytywne myślenie Doszło do zapłodnienia, to już dobry znak. Trzymam kciuki i ściskam Cię mocnoMam nadzieje.. jakby na to nie patrzyć i może to dziwnie zabrzmi, ale ciesze się, ze po 6 latach cokolwiek sie ruszyło.. kolejny cykl, kolejne szanse.
Faktycznie trochę ciemna jak na fabryczną. Czy test był odczytany w czasie takim jak przewiduje instrukcja ? W sensie czy w instrukcji było napisane że np odczytywać max do 5 minut bo dalej może dawać wyniki fałszywe ?Cześć dziewczyny, od 2 dni dziwnie boli mnie brzuch mam uczucie twardego brzucha jestem dopiero w 24dc ,zazwyczaj cykle około 32dniowe raz na jakiś czas zdarzy się krótszy 28 , tkneło mnie na test i teraz siedzę i sama nie wiem czy to jest kreska czy bylo by widać tak mocno kontrolną? Kreska pojawiła się około 5min jak test wysechł.
W instrukcji jest napisane aby odczytać wynik w ciągu 5 minut. Myślę że zmieścił się w czasie tych 5min no ale z zegarkiem w ręku nie siedziałam to wsumie pewna nie jestem pozostało mi dalej czekać w niepewnościFaktycznie trochę ciemna jak na fabryczną. Czy test był odczytany w czasie takim jak przewiduje instrukcja ? W sensie czy w instrukcji było napisane że np odczytywać max do 5 minut bo dalej może dawać wyniki fałszywe ?
Chyba faktycznie jutro z rana powtórzę test i najwyżej spróbuję na bete ale nie wiem jak teraz moje laboratorium funkcjonuje przez covida . Boję się że sobie wkręcam, od 2 lat sie staramy o 2 dziecko i co miesiąc mam milion objawów i nic , a w tym cyklu tylko ten dziwny brzuch . No i kurczaki 24dc to za szybko zeby było coś widać, czy którejś z Was wyszedł pozytywny test tak szybko?Coś widać ja bym powtórzyła innej firmy test albo zrobiła betę to byś miała 10000000% pewności