reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Obiecałam, ze dam Wam znac wiec daje. Niestety nie mam dobrych wieści :( Wczoraj zrobiłam betę, wynosiła 12, ale progesteron tylko 0,54🥺. Rano zaczęło się plamienie.. po południu z wynikami poszłam do lekarza, okazało się, ze jest rzeczywiście plamienie i on nie jest w stanie na ten moment nic stwierdzic... dał mi duphaston, ale okres rozkręcił się już z nocy na dobre 😭
Przykro mi. Nie możesz się poddawać, nie tym razem, to następnym się uda :) Zobaczysz! ❤️

Cześć dziewczyny, od 2 dni dziwnie boli mnie brzuch mam uczucie twardego brzucha 😒 jestem dopiero w 24dc ,zazwyczaj cykle około 32dniowe raz na jakiś czas zdarzy się krótszy 28 , tkneło mnie na test i teraz siedzę i sama nie wiem czy to jest kreska czy bylo by widać tak mocno kontrolną? Kreska pojawiła się około 5min jak test wysechł.

Załączniki

• 20210411_103534.jpg
    20210411_103534.jpg
    373,4 KB · Wyświetleń: 275
Cześć dziewczyny, od 2 dni dziwnie boli mnie brzuch mam uczucie twardego brzucha 😒 jestem dopiero w 24dc ,zazwyczaj cykle około 32dniowe raz na jakiś czas zdarzy się krótszy 28 , tkneło mnie na test i teraz siedzę i sama nie wiem czy to jest kreska czy bylo by widać tak mocno kontrolną? Kreska pojawiła się około 5min jak test wysechł.
Faktycznie trochę ciemna jak na fabryczną. 🤔 Czy test był odczytany w czasie takim jak przewiduje instrukcja ? W sensie czy w instrukcji było napisane że np odczytywać max do 5 minut bo dalej może dawać wyniki fałszywe ?

Faktycznie trochę ciemna jak na fabryczną. 🤔 Czy test był odczytany w czasie takim jak przewiduje instrukcja ? W sensie czy w instrukcji było napisane że np odczytywać max do 5 minut bo dalej może dawać wyniki fałszywe ?
W instrukcji jest napisane aby odczytać wynik w ciągu 5 minut. Myślę że zmieścił się w czasie tych 5min no ale z zegarkiem w ręku nie siedziałam to wsumie pewna nie jestem 😔pozostało mi dalej czekać w niepewności 😔

tutaj test w innym świetle, zdjęcie robione na świeżo tzn w okoli te 5minut

Załączniki

• 20210411_105534.jpg
    20210411_105534.jpg
    590,8 KB · Wyświetleń: 260
reklama
Coś widać ja bym powtórzyła innej firmy test albo zrobiła betę to byś miała 10000000% pewności
Chyba faktycznie jutro z rana powtórzę test i najwyżej spróbuję na bete ale nie wiem jak teraz moje laboratorium funkcjonuje przez covida . Boję się że sobie wkręcam, od 2 lat sie staramy o 2 dziecko i co miesiąc mam milion objawów i nic , a w tym cyklu tylko ten dziwny brzuch . No i kurczaki 24dc to za szybko zeby było coś widać, czy którejś z Was wyszedł pozytywny test tak szybko?

Do góry