reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Nie mogę skomentować, bo nie leczę się w Polsce. A tam, gdzie się leczę, większa liczba tytułów naprawdę odpowiada wyższemu poziomowi wiedzy. I świetnej obsłudze „klienta”.
Lekarze rodzinni potrafią prezentować mierny poziom ale jak już się człowiek przedrze przez ich system skierowań i wyląduje u specjalisty, lekarza z tytułami, to można usiąść i się zrelaksować. Diagnoza będzie postawiona wlasciwie, leczenie sprawne i komunikacja na wysokim poziomie.

reklama
Nie mogę skomentować, bo nie leczę się w Polsce. A tam, gdzie się leczę, większa liczba tytułów naprawdę odpowiada wyższemu poziomowi wiedzy. I świetnej obsłudze „klienta”.
Lekarze rodzinni potrafią prezentować mierny poziom ale jak już się człowiek przedrze przez ich system skierowań i wyląduje u specjalisty, lekarza z tytułami, to można usiąść i się zrelaksować. Diagnoza będzie postawiona wlasciwie, leczenie sprawne i komunikacja na wysokim poziomie.
Ja mieszkałam kiedyś w Szwecji i czułam się tam w przychodni państwowej jak w lobby hotelowym. Czyściutko, miło, panie pielęgniarki biegły z pomocą, lekarz z pełnym szacunkiem odnosił się do pacjenta.
Teraz zainwestowałam w pakiet w prywatnej przychodni, ale i tak zdarzają się rozdziwie. Natomiast byłam na izbie przyjęć dwa tygodnie temu i wyszlam na chwilę ze swojej bańki, gdzie medycy ogólnie są uprzejmi. Zostałam niemal zjechana, że po co głowę zawracam z plamieniem w młodej ciąży i w ogóle, że zachowuję się jak pańcia. Bo zamknęłam za sobą drzwi do gabinetu, a powinnam była wiedziec, że tamtędy wchodzi położna. 🤦‍♀️

Matko Bosko ale się offtop wykluł... 🤣

Ale w ogóle gdzie są nowe zdjęcia testów i info o becie? Nikt nie testował?
Ja w tej ciąży mam taką zajawkę, że oglądam zdjęcia (a nawet filmiki) testów ciążowych tak jak się ogląda te satysfakcjonujące filmiki z prasą hydrauliczną albo dekorowaniem tortów 🤣 I jestem zawiedziona, nikt nic nie wrzuca.

reklama
Obiecałam, ze dam Wam znac wiec daje. Niestety nie mam dobrych wieści :( Wczoraj zrobiłam betę, wynosiła 12, ale progesteron tylko 0,54🥺. Rano zaczęło się plamienie.. po południu z wynikami poszłam do lekarza, okazało się, ze jest rzeczywiście plamienie i on nie jest w stanie na ten moment nic stwierdzic... dał mi duphaston, ale okres rozkręcił się już z nocy na dobre 😭

Do góry