reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Nie nam to oceniać. Czasami chodzi o godzinę czy dwie, żeby trafić akurat w owulację. Słyszałaś może o tzw. wrogim śluzie u kobiety? Oczywiście nie mam pojęcia czy w tym przypadku to może pomóc, ale dlaczego nie spróbować. Jeśli coś wydaje się głupie, ale działa, to wcale nie jest głupie 😉
Mi już naprawdę starczy tej dyskusji. Dla mnie to kompletna głupota, lenistwo i szarlataneria.

Ciekawa jestem czy dziewczyny, które miały iść na betę poszły :)

reklama
Nie nam to oceniać. Czasami chodzi o godzinę czy dwie, żeby trafić akurat w owulację. Słyszałaś może o tzw. wrogim śluzie u kobiety? Oczywiście nie mam pojęcia czy w tym przypadku to może pomóc, ale dlaczego nie spróbować. Jeśli coś wydaje się głupie, ale działa, to wcale nie jest głupie 😉

W pierwsza ciąże zaszłam po kolacji zakrapianej Prosecco. Sugeruje się upić przed seksem. Wiem, głupie ale skoro u mnie zadziałało...

W pierwsza ciąże zaszłam po kolacji zakrapianej Prosecco. Sugeruje się upić przed seksem. Wiem, głupie ale skoro u mnie zadziałało...
Ale powiem Ci ze to nie jest głupie. Człowiek po alkoholu jest rozluźniony. Ja osobiście lubię seks po alkoholu 🙈😂 We wrześniu byłam tak rozluźniona i efekt jest taki że w czerwcu rodze.

No tez mówię. Do seksu podchodzić na lekkim haju alkoholowym. Ciąża murowana. Nie przedawkować procentów bo potem wątroba się z rozumem nie połapie.

A w ogóle znam babkę która nigdy nie piła. Robiła masę badań oczywiście mąż też. Kliniki, leki, in vitro i nic. W końcu powiedziała że ma to w dupie, upiła się i co? Skończyło się ciąża :)

reklama
Do góry