reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

hej dziewczyny, potzebuję waszej opinii. od kilku miesiecy mam spirale, organizm szybko sie przystosowal do tej zmiany. ale spóznia mi się okres,ok 8 dni, a od 9/03 mam dziwne plamienio-krwawienia, od kilkunastu dni czuje lekki dysomfort w okolicy prawego jajnika i ogolnie jakos dziwnie mi w okolicach podbrzusza. mieszkam za granica wiec nie mam chwilowo dostepu do ginekologa, a wizyte u lekarza mam za ok 2 tygdnie. zrobilam w ciagu tego samego dnia kilka testow. pierwszy mia jakby lekka blada kreske. ze stresu zrobilam jeszcze kilka testow(tego samego dnia, wiem, troche gupio), kazdy negatywny. i jaka jest szansa ze test sie myli z wynikiem poztwnym? nie ukrywam stresuje sie. zalaczam zdjecia. z gory dzieki
Dla mnie na tych zdjęciach jest pozytyw

reklama
Tutaj na forum dość często spotykam się z tym, że dziewczyny z założoną spiralą zachodzą w ciążę. Twoje testy wyglądają na pozytywne
hej dziewczyny, potzebuję waszej opinii. od kilku miesiecy mam spirale, organizm szybko sie przystosowal do tej zmiany. ale spóznia mi się okres,ok 8 dni, a od 9/03 mam dziwne plamienio-krwawienia, od kilkunastu dni czuje lekki dysomfort w okolicy prawego jajnika i ogolnie jakos dziwnie mi w okolicach podbrzusza. mieszkam za granica wiec nie mam chwilowo dostepu do ginekologa, a wizyte u lekarza mam za ok 2 tygdnie. zrobilam w ciagu tego samego dnia kilka testow. pierwszy mia jakby lekka blada kreske. ze stresu zrobilam jeszcze kilka testow(tego samego dnia, wiem, troche gupio), kazdy negatywny. i jaka jest szansa ze test sie myli z wynikiem poztwnym? nie ukrywam stresuje sie. zalaczam zdjecia. z gory dzieki

To może i ja zapytam 🙈
30dc, cykle 30dniowe, test z dzisiaj. Owulacja w 15dc. Stymulacja CLO, 3 cykl

Załączniki

• 244FB1E9-6553-49B1-9FF0-6ACDAA054DAD.jpeg
    244FB1E9-6553-49B1-9FF0-6ACDAA054DAD.jpeg
    91,3 KB · Wyświetleń: 227
To może i ja zapytam 🙈
30dc, cykle 30dniowe, test z dzisiaj. Owulacja w 15dc. Stymulacja CLO, 3 cykl
Jest cień, ale dobrze by było powtórzyć test pojutrze, a najlepiej od razu na betę. Po clo czasem wychodzi kreska fałszywa :) Ale niekoniecznie musi tak być, kilka dni temu widziałam podobną kreskę i też po clo, a beta potwierdziła :) Trzymam kciuki ❤️

Jest cień, ale dobrze by było powtórzyć test pojutrze, a najlepiej od razu na betę. Po clo czasem wychodzi kreska fałszywa :) Ale niekoniecznie musi tak być, kilka dni temu widziałam podobną kreskę i też po clo, a beta potwierdziła :) Trzymam kciuki ❤️
Bardzo Ci dziękuje ❤️. Próbowałam dziś już na betę, ale z tego wszystkiego zapomniałam ze swieta 🙈🙈

reklama
Dziewczynki, test kreskę pokazuje, ale po stymulacji clostillbegytem czasami ta kreska może być od pozostałości hormonu. Jest to w niektórych ulotkach testów napisane i zdaje się, że ogólnie w necie można to przeczytać pod hasłem test fałszywie pozytywny. Nie wzbudzajmy nadziei, dopóki kreska nie zacznie ciemnieć albo beta nie potwierdzi, bo będzie dziewczynie potem smutno.

Do góry