reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Od trzech dni mam zabarwiony na jasny roz śluz, dziś 32dc @ dziś powinna przyjść ale nie ma wiec stad ten test. Ja widzę na żywo tę kreskę jest jasno różowa... tylko nie chce się cieszyć bo może to fabryczna? Zdjęcie po 5 minutach tak jak ulotka kazała na niego spojrzeć 🤔Jak myślicie? dodam, ze to próbka z 3 moczu (!) niestety nie miałam w domu i po obiedzie musiałam zakupić. Miałyście taka kreskę i się coś innego okazało?

Jutro ponowię i pójdę na betę jeśli Nów się coś pokaże.

Dziekuje za odpowiedzi :)

Załączniki

• IMG_6467.jpg
    IMG_6467.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 261
  • IMG_6465.jpg
    IMG_6465.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 257
  • IMG_6452.jpg
    IMG_6452.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 261
reklama
Od trzech dni mam zabarwiony na jasny roz śluz, dziś 32dc @ dziś powinna przyjść ale nie ma wiec stad ten test. Ja widzę na żywo tę kreskę jest jasno różowa... tylko nie chce się cieszyć bo może to fabryczna? Zdjęcie po 5 minutach tak jak ulotka kazała na niego spojrzeć 🤔Jak myślicie? dodam, ze to próbka z 3 moczu (!) niestety nie miałam w domu i po obiedzie musiałam zakupić. Miałyście taka kreskę i się coś innego okazało?

Wygląda na pozytyw, ale poszłabym na betę i powtórzyła za 48h. Trzymam kciuki i daj znać co wyszło :)

Ach, nie załapałam, że piszesz o swoim własnym teście - wtedy to faktycznie śmieszne :) Myślałam, że to sarkazm odnośnie czyjegoś zdjęcia 🤦‍♀️
W końcu się uda, nie poddawajcie się ❤️
No, komuś kto się stara o dziecko i negatywny test moze być dla niego tragedią nigdy bym tak nie napisała. :)
Nie poddajemy się, ale dziś właśnie dostałam okres. No trudno, nowy cykl, nowa szansa :) dziękuję za dobre słowo.

Coś przebja, ale bardzo leciutko. Tak jak wyżej - betka da Ci pewność <3

hej dziewczyny, potzebuję waszej opinii. od kilku miesiecy mam spirale, organizm szybko sie przystosowal do tej zmiany. ale spóznia mi się okres,ok 8 dni, a od 9/03 mam dziwne plamienio-krwawienia, od kilkunastu dni czuje lekki dysomfort w okolicy prawego jajnika i ogolnie jakos dziwnie mi w okolicach podbrzusza. mieszkam za granica wiec nie mam chwilowo dostepu do ginekologa, a wizyte u lekarza mam za ok 2 tygdnie. zrobilam w ciagu tego samego dnia kilka testow. pierwszy mia jakby lekka blada kreske. ze stresu zrobilam jeszcze kilka testow(tego samego dnia, wiem, troche gupio), kazdy negatywny. i jaka jest szansa ze test sie myli z wynikiem poztwnym? nie ukrywam stresuje sie. zalaczam zdjecia. z gory dzieki

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    583,3 KB · Wyświetleń: 217
  • 2.jpg
    2.jpg
    570 KB · Wyświetleń: 218
  • 3.jpg
    3.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 209
  • IMG_20210402_173913.jpg
    IMG_20210402_173913.jpg
    585,4 KB · Wyświetleń: 216
hej dziewczyny, potzebuję waszej opinii. od kilku miesiecy mam spirale, organizm szybko sie przystosowal do tej zmiany. ale spóznia mi się okres,ok 8 dni, a od 9/03 mam dziwne plamienio-krwawienia, od kilkunastu dni czuje lekki dysomfort w okolicy prawego jajnika i ogolnie jakos dziwnie mi w okolicach podbrzusza. mieszkam za granica wiec nie mam chwilowo dostepu do ginekologa, a wizyte u lekarza mam za ok 2 tygdnie. zrobilam w ciagu tego samego dnia kilka testow. pierwszy mia jakby lekka blada kreske. ze stresu zrobilam jeszcze kilka testow(tego samego dnia, wiem, troche gupio), kazdy negatywny. i jaka jest szansa ze test sie myli z wynikiem poztwnym? nie ukrywam stresuje sie. zalaczam zdjecia. z gory dzieki
według mnie jest pozytywny, powtórz może jutro z rana.

Szansa jest zawsze na wszystko :) A tak na serio, to gdybyś była w ciąży to przy spóźnionym okresie powyżej tygodnia kreska byłaby silniejsza i na każdym teście, o każdej porze dnia. Ten test, który załączyłaś pokazuje ciążę, choć nie musisz w niej być. Zrobiłabym jutro jeszcze jeden, z samego rana lub w nocy jeśli wstajesz na siku. Tak, żeby mocz był gęsty. Jeśli nic nie pokaże, to ten się mylił, a tamte były prawidłowe. A jeśli zobaczysz cokolwiek, no to albo zaburzenia hormonalne albo ciąża.

Nie wiem czy pomogłam, ale w Twoim przypadku naprawdę trudno coś powiedzieć :) Gdybyś się starała o dziecko, to bym gratulowała, ale przy tej spirali, bladej kresce i tamtych negatywnych testach to zupełnie nic nie wiem.

Wygląda na pozytywny 🤔 Powtórz z porannego moczu sprawa będzie jaśniejsza.

reklama
Do góry