reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Od trzech dni mam zabarwiony na jasny roz śluz, dziś 32dc @ dziś powinna przyjść ale nie ma wiec stad ten test. Ja widzę na żywo tę kreskę jest jasno różowa... tylko nie chce się cieszyć bo może to fabryczna? Zdjęcie po 5 minutach tak jak ulotka kazała na niego spojrzeć 🤔Jak myślicie? dodam, ze to próbka z 3 moczu (!) niestety nie miałam w domu i po obiedzie musiałam zakupić. Miałyście taka kreskę i się coś innego okazało?

Jutro ponowię i pójdę na betę jeśli Nów się coś pokaże.

Dziekuje za odpowiedzi :)

Załączniki

• IMG_6467.jpg
    IMG_6467.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 256
  • IMG_6465.jpg
    IMG_6465.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 252
  • IMG_6452.jpg
    IMG_6452.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 255
reklama
Od trzech dni mam zabarwiony na jasny roz śluz, dziś 32dc @ dziś powinna przyjść ale nie ma wiec stad ten test. Ja widzę na żywo tę kreskę jest jasno różowa... tylko nie chce się cieszyć bo może to fabryczna? Zdjęcie po 5 minutach tak jak ulotka kazała na niego spojrzeć 🤔Jak myślicie? dodam, ze to próbka z 3 moczu (!) niestety nie miałam w domu i po obiedzie musiałam zakupić. Miałyście taka kreskę i się coś innego okazało?

Wygląda na pozytyw, ale poszłabym na betę i powtórzyła za 48h. Trzymam kciuki i daj znać co wyszło :)

Ach, nie załapałam, że piszesz o swoim własnym teście - wtedy to faktycznie śmieszne :) Myślałam, że to sarkazm odnośnie czyjegoś zdjęcia 🤦‍♀️
W końcu się uda, nie poddawajcie się ❤️
No, komuś kto się stara o dziecko i negatywny test moze być dla niego tragedią nigdy bym tak nie napisała. :)
Nie poddajemy się, ale dziś właśnie dostałam okres. No trudno, nowy cykl, nowa szansa :) dziękuję za dobre słowo.

Coś przebja, ale bardzo leciutko. Tak jak wyżej - betka da Ci pewność <3

hej dziewczyny, potzebuję waszej opinii. od kilku miesiecy mam spirale, organizm szybko sie przystosowal do tej zmiany. ale spóznia mi się okres,ok 8 dni, a od 9/03 mam dziwne plamienio-krwawienia, od kilkunastu dni czuje lekki dysomfort w okolicy prawego jajnika i ogolnie jakos dziwnie mi w okolicach podbrzusza. mieszkam za granica wiec nie mam chwilowo dostepu do ginekologa, a wizyte u lekarza mam za ok 2 tygdnie. zrobilam w ciagu tego samego dnia kilka testow. pierwszy mia jakby lekka blada kreske. ze stresu zrobilam jeszcze kilka testow(tego samego dnia, wiem, troche gupio), kazdy negatywny. i jaka jest szansa ze test sie myli z wynikiem poztwnym? nie ukrywam stresuje sie. zalaczam zdjecia. z gory dzieki

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    583,3 KB · Wyświetleń: 210
  • 2.jpg
    2.jpg
    570 KB · Wyświetleń: 212
  • 3.jpg
    3.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 203
  • IMG_20210402_173913.jpg
    IMG_20210402_173913.jpg
    585,4 KB · Wyświetleń: 210
hej dziewczyny, potzebuję waszej opinii. od kilku miesiecy mam spirale, organizm szybko sie przystosowal do tej zmiany. ale spóznia mi się okres,ok 8 dni, a od 9/03 mam dziwne plamienio-krwawienia, od kilkunastu dni czuje lekki dysomfort w okolicy prawego jajnika i ogolnie jakos dziwnie mi w okolicach podbrzusza. mieszkam za granica wiec nie mam chwilowo dostepu do ginekologa, a wizyte u lekarza mam za ok 2 tygdnie. zrobilam w ciagu tego samego dnia kilka testow. pierwszy mia jakby lekka blada kreske. ze stresu zrobilam jeszcze kilka testow(tego samego dnia, wiem, troche gupio), kazdy negatywny. i jaka jest szansa ze test sie myli z wynikiem poztwnym? nie ukrywam stresuje sie. zalaczam zdjecia. z gory dzieki
według mnie jest pozytywny, powtórz może jutro z rana.

Szansa jest zawsze na wszystko :) A tak na serio, to gdybyś była w ciąży to przy spóźnionym okresie powyżej tygodnia kreska byłaby silniejsza i na każdym teście, o każdej porze dnia. Ten test, który załączyłaś pokazuje ciążę, choć nie musisz w niej być. Zrobiłabym jutro jeszcze jeden, z samego rana lub w nocy jeśli wstajesz na siku. Tak, żeby mocz był gęsty. Jeśli nic nie pokaże, to ten się mylił, a tamte były prawidłowe. A jeśli zobaczysz cokolwiek, no to albo zaburzenia hormonalne albo ciąża.

Nie wiem czy pomogłam, ale w Twoim przypadku naprawdę trudno coś powiedzieć :) Gdybyś się starała o dziecko, to bym gratulowała, ale przy tej spirali, bladej kresce i tamtych negatywnych testach to zupełnie nic nie wiem.

Wygląda na pozytywny 🤔 Powtórz z porannego moczu sprawa będzie jaśniejsza.

reklama
Do góry