reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

Hej Moniko, a ja "przypadkiem" sobie pracuję dziś wieczorkiem. Maks śpi, mąż wraca z Berlina do domu, więc wykorzystuję czas (no dobrze, częściowo na BB).

U nas się trochę pozmieniało, w zasadzie jeszcze nie wiem tego na pewno, ale Maksio chyba złapał ospę, i w takim wypadku przez tydzień będziemy unieruchomieni. Na razie go wysypuje bąblami wyglądającymi jak po ugryzieniu komara np. u mnie (bo Maks po komarze ma ogromniaste odczyny, ale się nie drapie) i czekam czy będą podchodziły płynem jak to ponoć ma miejsce przy ospie. Teraz biedaczek się drapie, bąbelki są małe, więc to pewnie jednak ospa (zresztą gdyby to były komary, to jakieś stadko by go musiało zaatakować ;-)).
Jeżeli okaże się, że faktycznie ma ospę to będziemy musieli siedzieć w domu odizolowani od świata... no chyba że wolisz, aby Wituś przebył ospę w "młodym wieku" to zapraszam serdecznie :tak:
Na początku tego roku sąsiad, dorosły facet, miał ospę i tak nas właśnie zapraszał - "jak chcecie, żeby Maks już teraz przechorował ospę to wpadnijcie", ale wtedy było to nam nie na rękę ze względu na jakis wyjazd, więc nie skorzystlaiśmy z miłego zaproszenia... :-D

Wychodne z koleżankami - to brzmi cudownie lecz jakże nierealnie dla mnie....! Życzę super zabawy!!!!

Pozdrawiam serdecznie :-)

reklama
a to ja pofocze troche:)
Monice dla przypomnienia:) i poznania, a innym dla poznania nas:)

IMG_3811.JPG

Marta za kratkami:)

IMG_0598.JPG

Julka przed wycieczka

IMG_3807.JPG

Julia w kąpieli

IMG_3797.JPG

Nad oceanem...

IMG_0764.JPG

I drugie...

I starczy na dzis:)

Dziekujemy za gratulacje z okazji ząbka:-)

Pozdrawiam serdecznie!

Aneczka, śliczne fotki!! Piękne masz córeczki - a Julia jakie ma niesamowite kręcone włosy (moje marzenie, bo mam proste ;-)). Jeszcze tylko siebie mogłabyś wyraźniej pokazać! :tak:

Ok, poszukam cos ze sobą:)

Włosy Julki to jej błogosławieństwo i przekleństwo! Ludzie na ulicy nas zaczepiają i się zachwycaja! Ale mycie i czesanie to tragednia:( Choć i tak ja sobie z nią radze, ale nikt poza mną nie da rady:(

Aneczka, miło Cię zobaczyć - ładna z Ciebie dziewczyna!
Wnioskując z Twojego nicka masz 26 lat, dobrze myślę? Chyba że pytasz, ile lat masz na zdjęciu.... hmmm to wtedy obstawiałabym, że jakieś 25 (fotka na przykład z ubiegłego roku?).
Zaciekawiłaś mnie!

Zdjęcie z soboty... zapomnialam o nicku:( rozgryzłaś mnie:)

ale nie wiedziec czemu ludzie daja mi 17:) i ze zdziwieniem, nie czekajac na odpowiedź pytaja dalej w jakim wieku urodzilam pierwsze dziecko... no jak to w jakim, oczywiście, ze w wieku 15 lat ;)

Hej kobitki, ale wam się dziś udało spotkać o jednym czasie ;-)

Aneczka Fajne masz córcie. Juleczka jest bardzo do ciebie podobna i w sumie włosy ma za tobą (chodzi mi o kręcenie się ich). Fajnie wyglądasz, sporo schudłaś :-D No mnie to nie zagiełaś tym pytaniem o wiek, bo tak mniejwięcej pamiętałam z którego rocznika jesteś. Kilka z was było z tego samego roku :elvis:
A tak właściwie to kiedy wybyłaś na wyspy? Twój mąż jest Polakiem? Maciej się mnie o to pytał, ale ja nie umiem mu odpowiedzieć ;-):-D

Olu Kurcze, my to mamy problemy by się spotkać. No ale jeśli to faktyczie ospa to niestety siła wyższa ;-) Przez moment zastanawiałam się czy aby nie skorzystać z twojego zaproszenia, by Witek załapał ospę teraz, bo może nie będzie się tak drapał. Lecz doszłam do wniosku, że jakby zachorował to musiałabym z nim być w domu, a na razie nie mogę sobie na to pozwolić. Sama byłam dopiero co a zwolnieniu. Ale mam dobrą informację: od 10 września zamierzam iść na dwa tygodnie urlopu. Wtedy na pewno będziemy mogły się spotkać, bo Maksiu już też nie będzie zarażał :tak:;-)
Maciej obejrzał twoje zdjęcia i stwierdził, że cię skądś zna. Ty jesteś z samej Warszawy? A bywałaś czasem w Klubie Studenckim "Przyzba" na Ursynowie?

reklama
Do góry