reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

To mnie pocieszyłas :) A juz nabralam nadziei :) Ale i tak tam pojde, obecnie mam do merkurego rzut beretem, sprawdze co tez maja w swej ofercie....ale nie nastwiam sie na rewelacje ;)

reklama
Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie jest ten Merkury? Jakoś ta nazwa nie rzuciła mi się jeszcze w oczy :) Dzięki!

Olu, Merkury jest na Buczka, tam gdzie sie na rynek idzie - wlasnie kolo merkurego :) nie wiem czy oba te sklepy to merkury, ale pomiedzy nimi jest przystanek autobusowy. Takie piekne centrum handlowe w centrum miasta ::)

Bardzo dziękuję - chyba wiem o co chodzi :)
Staram się nie kupować zbyt wiele ciuchów ciążowych, bo co z nimi potem zrobić - ale niektóre są takie ładne, że trudno sobie odmówić. Pewnie niebawem zacznę kupować już dla maluszka :) to może mi przejdzie z kupowaniem dla siebie!

Hej. pomylilam sie do do ulicy, ona kawalek dalej nazywa sie Buczka, a tu mnie maz uswiadomil jest 1 maja :) Tak czy siak bylam tam - to na 1 pietrze po lewej stronie jest takie stoisko z ciuchami ogolnymi, i sa tez ciazowe. I jestem zaskoczona!!! Wybor nie gorszy niz w Zielonej. Ja glownie patrzylam na spodnie, byly rozne kroje i materialy, bezowe, dzinsy i czarne, mysle ze spokojnie mozna sobie cos wybrac. Pani sprzedajaca bardzo mila :) Wyjasnilam jej ze dowiedzialam sie w Internecie na forum o jej sklepie ;D nie mam zwyczaju byc tak rozmowna, ale mnie jakos tak nastroila na wynurzenia :laugh:
Widzialam tez wozki :) Agnez, tam sa modele tez na pompowanych kolach, tak na 1 rzut oka patrzac wygladajace solidniej :) ja sobie upatrzylam wozek w internecie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52687470
Olu, widzialam na watku wozkowym ze widzialas na zywo ten wozek, a gdzie???? chetnie bym go sobie na zywo obejrzala.

czesc dziewczyny MAGI wlasnie wybralas ten sam wozek co mi sie podoba hehehe :) serio chcialam taki sam kupic tylko niewiem moze kolor -czerwono-bezowy. A powiedz wiesz moze gdzie jest sklep z takimi wozkami??? czy to tylko na allegro?? bo chcialam sprawdzic tak na zywo jaki on jest ,bo neichce kupic sztywnego....moze gdzies kolo pily sa te nowe TAKO???

Asiunia, ja nie wiem gdzie w Pile sa takie wozki, ale chyba sa, bo na watku o wozkach Ola sie wypowiedziała, ze je widziała :) Pewnie gdzies w Pile :) Czekam az sie nam Ola ujawni i powie gdzie sa te wozki, tez wolalabym je obejrzec na zywo. Ja co do koloru nie mam jeszcze sprecyzowanego zdania, podoba mi sie caly bezowy - ale niepraktyczny podejrzewam, a inny wariant, to taki szaro - pomaranczowy, albo niebiesko - bezowy :) Najlpepiej byloby gdzies w sklepie je dokladnie obejrzec. Wczoraj stwierdziłam ze w zasadzie wszystko mam wybrane: wiem jaki chce wozek, lozeczko tez na allegro trafiłam, które bardzo mi sie podoba :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53774010 ładnie jest wykonczone i wyglada troche kołyskowato ;)

Agnez, mam nadzieje, ze jak najpredzej dołaczysz do grona brzuchatek i rozpoczniesz swoje planowania zakupow :) Ja na razie jestem na etepie ogladania, bo czasu mam jeszcze sporo, ale naprawde moglabym juz dzis kupic wszystko, bo wybralam :) Ale moze cos mi sie jeszcze odmieni w miedzyczasie, jeszcze kilka m-cy przede mna. A w miedzyczasie bede miala przeprowadzke do mojego upragnionego domku i na glowie zakupy domowe i urzadzanie wnetrz...Fajnie bedzie ;D Juz nie moge sie tego wszystkiego doczekac.

reklama
Witajcie dziewczyny :) Wózki widziałam w sklepie "Tuptuś" w IBI (czyli po lewej stronie jadąc od centrum w stronę fabryki Philipsa). Są tam wózki Tako i Polak, i sporo ubranek i akcesoriów dla maluchów. Życzę miłego oglądania a i ja muszę tam męża zabrać ;) Chociaż wolałabym koleżankę, która potrafiłaby mi doradzić, co jest dobre a co nie (nie do końca mam zaufanie do sprzedawców w sklepach...)

MIłego dnia - wreszcie świeci słońce- hurraa!!!

Do góry