Wczoraj byłam (sama, żeby się zorientować) na pierwszym spotkaniu u położnej, p. Aliny Wasilewskiej przy ul. Wyspiańskiego. Zrobiła na mnie bardzo miłe wrażenie i będę do niej chodziła, czasem z mężem, czasem sama. Spotkanie indywidualne kosztuje 15 zł, a jej obecność przy porodzie 600 zł - mam zamiar umówić się, żeby p. Alina była wtedy ze mną. Napiszcie proszę, do kogo chodzicie (jeśli już chodzicie) i jakie macie wrażenia. Ja nie mogę chodzić na spotkania grupowe ze względu na różne niespodzianki typu spotkania, kolacje, które wiążą się z pracą mojego męża - ale może właśnie na spotkaniach indywidualnych będę bardziej otwarcie mówiła o swoich (licznych) obawach.
Magi, masz rację, czasem z moją teściową jest koszmar. Muszę jednak przyznać, że jest to dobra osoba, bardzo jest dla mnie ciepła, słowem - przychyliłaby nieba (i tu problem, bo ja jestem dość niezależna i nie bardzo lubię wtrącanie się). Jednak mamy na wiele spraw zupełnie różne poglądy, a ja czasem żeby uniknąć zbędnych dyskusji staram się powstrzymywać od wygłaszania swoich opinii na głos. Natomiast z teściem dogaduję się super, bo jest po prostu bezproblemowy (na szczęście :0 )
Dziś idę do dra Jaskulskiego na 18:45, jeżeli któraś z Was też się wybiera dziś, dajcie znać. Pozdrowionka!
Magi, masz rację, czasem z moją teściową jest koszmar. Muszę jednak przyznać, że jest to dobra osoba, bardzo jest dla mnie ciepła, słowem - przychyliłaby nieba (i tu problem, bo ja jestem dość niezależna i nie bardzo lubię wtrącanie się). Jednak mamy na wiele spraw zupełnie różne poglądy, a ja czasem żeby uniknąć zbędnych dyskusji staram się powstrzymywać od wygłaszania swoich opinii na głos. Natomiast z teściem dogaduję się super, bo jest po prostu bezproblemowy (na szczęście :0 )
Dziś idę do dra Jaskulskiego na 18:45, jeżeli któraś z Was też się wybiera dziś, dajcie znać. Pozdrowionka!