reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Jezeli uprawialas sex w okresie owulacji to szansa jest zawsze.Na Twoim miejscu juz dawno zrobila bym kolejny test. Skape miesiaczki moga byc powodem problemow hormonalnych albo sa to plamienia w ciazy. Tak czy inaczej powinnas odwiedzic gonekologa bo jezeli to nie ciaza trzeba Cie zbadac.
kasia-matiy
Fanka BB :)
100% odpowiedź da ci tylko lekarz, oczywiście warto po raz drugi zrobić test żebyś się jakoś specjalnie nie zamartwiała, twoje objawy mogą mówić o przemęczeniu lub innych dolegliwościach ,niekoniecznie o ciąży, no ale jeśli chcesz być pewna to tylko lekarz i nie ma co zwlekać bo powinnaś mieć już badania USG robione itd więc dla dobra swojego i "ewentualnego" maleństwa wybierz się jak najszybciej do lekarza i nie zamartwiaj się na zapas :-) a potem koniecznie daj znać co i jak ;-)
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Cześć!
Zacznę od tego że ostatnio kochałam się z moim chłopakiem jakieś 3 miesiące temu. Od tamtej pory miałam 2 krwawienia, które nie były bolesne (zawsze miałam straszne bóle brzucha w pierwszych dniach miesiączki a ostatnio nic). Pierwsza z tych miesiączek była spóźniona kilka dni. Ostatnio czuje się non stop zmęczona i nic mi się nie chce. 2 może 3 razy miałam rano dziwne mdłości. A dzisiaj pierwszy raz poleciała mi krew z nosa (nie pamiętam żeby kiedykolwiek mi się to przytrafiło). Robiłam test z moczu jak spóźniała mi się miesiączka i był negatywny. Ale wiem że testy nie zawsze mówią prawdę. Czy ja mogę być w ciąży??
Nie da się na forum stwierdzić, czy ktoś jest w ciąży czy nie... Idź do lekarza albo zrób badanie w krwi beta hcg
Nie da się na forum stwierdzić, czy ktoś jest w ciąży czy nie... Idź do lekarza albo zrób badanie w krwi beta hcg
Nie pytałam czy jestem w ciąży tylko czy mogę być. Chciałam się dopytać bardziej doświadczonych jakie jest ich zdanie.
Jutro idę na betę a w piątek wszystko się okaże
poziomki
mama 00 08 11 13 15
daj znac co wyszlo
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Moze byc,szkoda ze zdjecie jest czarnobiale bo nie widac Twojej karnacji bo to tez ma znaczenie. Nie powinnas zwlekac i zeobic nawet zwyklu yest z apteki bo jezeli faktycznie jestes w ciazy to omina Cie bardzo wazne badania.
reklama