Witam,to może ja odpowiem bo pisałam wtedy o objawach na innym forum i mam jak na dłoni ;-)
Oto co napisałam (test z dwiema kreskami był 14.02) :
09.02 "Boli mnie brzuch ostatnio,raz ukłuje z jednej raz z drugiej strony albo (jak w tej chwili) czuję taki tępy ból w dole brzucha"
10.02 "A ja robię wszystko,żeby nie zwracać uwagi na bóle i kłucia brzuszka,bo zaraz się rozckliwiam i mam straszną nadzieję że się udało.Tylko raz mnie ten brzuch boli,raz nie.W sumie nie mam co szukać na siłę objawów bo pewnie koło poniedziałku @ powinna się już pojawić (lub
)"
11.02 ""Objawów" wymarzonej ciąży jakby brak,brzuch zaboli czasami, wzdęcia mam straszne ale nie nakręcam się,bo po tym co wcinam to nic dziwnego
Trzeba poczekać do wtorku na @ lub jej brak
oby,oby,oby
"
12.02 Jejku nie wytrzymam sama ze sobą!! Brzuch mnie cały czas pobolewa,jakbym miała delikatne zakwasy a (uwierzcie mi) ciężko mieć zakwasy po totalnym lenistwie.Ale to nie jest najgorsze!Jakie ja mam gazy!
Wstyd!Nie jem nic takiego co mogło by takie coś spowodować!Brzuch mam twardy niesamowicie!Wstyd naprawdę
13.02 "A u mnie termin małpiszona w poniedziałek-wtorek,bo cykle mam 25-26 dniowe.Rwie mnie w pachwinach,brzunio boli i mam straszny apetyt,chce mi się pić i jestem jakaś kopnięta w głowę.Mam trochę więcej śluzu.Wiem o tym nie dlatego,że na siłę doszukuję się objawów tylko dlatego że czasami coś mi pocieknie i biegnę do kibla zrezygnowana myśląc że to @. Na szczęście jeszcze nie przyszła ale jutro powinny też pojawić się brązowe plamienia....oby nie
"
14.02 TEŚCIK Z DWIEMA KRECHAMI...no i mam teraz taki przecudny"bunt dwulatka" w domu