reklama
miq
Fanka BB :)
dwie kreski to na pewno ciąża(są wyjątki ale baaaardzo rzadko, zaburzone przez np leki), nawet blada kreska to dzidzia, najlepiej jakbyś poszła do laboratorium i zrobiła badanie beta HCH to by rozwiało wszelkie wątpliwości, bo na usg u lekarza to jeszcze może nie być nic widać.Gratuluje
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
gratulacje
dorotar110
Gratulacje, dwa testy pozytywne to już na pewno ciąża, spokojnych 9 miesięcy.
Kirusia
Zaciekawiona BB
Dziękuję Wam Kochane Dziewczyny
Byłam w laboratorium, pobrali mi krew i dopiero w środę będą wyniki. Tak dużo mają pracy
Myślę, że wytrzymam. Już tyle wytrzymałam Jesteście cudowne.
Mam natomiast takie pytanko, czy wzdęcia to coś normalnego?
Buziaki i pozdrowienia dla Wszystkich
Byłam w laboratorium, pobrali mi krew i dopiero w środę będą wyniki. Tak dużo mają pracy
Myślę, że wytrzymam. Już tyle wytrzymałam Jesteście cudowne.
Mam natomiast takie pytanko, czy wzdęcia to coś normalnego?
Buziaki i pozdrowienia dla Wszystkich
garbi
Rozpakowana 27.07.2011 :)
Jak najbardziej wzdęcia są normalnym zjawiskiem w ciąży, w drugiej ciąży miałam takie wzdęcia że już w 10tc wyglądało czasami jak bym miała duży brzuszek czekam więc na wieści w środę :-)
myszka2829
Ja bylam na wizycie tydzien po spodziewanej @ i juz byl ladny pecherzyk 6 mm (to byl 5tc) dwa tygodnie pozniej juz bylo serduszko. Na wzdecia dobre sa male porcje jedzenia i picie duzo wody, ja dodatkowo popijam miete zeby jednak gazy sie wydostawaly... no i gratuluje :-) spokojnej i nuuuuuuudnej ciazy :-)
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Gratulacje
reklama
Kirusia
Zaciekawiona BB
Dziękuję za rady. Faktycznie mineralna woda, miętowa herbatka pomaga Super.
Dziś zrobiłam trzeci test, innej firmy i znów pozytywny, do jutra to chyba oszaleję z niecierpliwości.
dziękuję Wam i jutro napiszę jakie wyniki krwi mam. Pa
Dziś zrobiłam trzeci test, innej firmy i znów pozytywny, do jutra to chyba oszaleję z niecierpliwości.
dziękuję Wam i jutro napiszę jakie wyniki krwi mam. Pa