reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jestem w ciąży?

Serdeczne gratulacje :-)

f2wl6iyesrgysb9u.png

Ostatnia edycja:
reklama
dwie kreski to na pewno ciąża(są wyjątki ale baaaardzo rzadko, zaburzone przez np leki), nawet blada kreska to dzidzia, najlepiej jakbyś poszła do laboratorium i zrobiła badanie beta HCH to by rozwiało wszelkie wątpliwości, bo na usg u lekarza to jeszcze może nie być nic widać.Gratuluje

Dziękuję Wam Kochane Dziewczyny:)
Byłam w laboratorium, pobrali mi krew i dopiero w środę będą wyniki. Tak dużo mają pracy;)
Myślę, że wytrzymam. Już tyle wytrzymałam:) Jesteście cudowne.
Mam natomiast takie pytanko, czy wzdęcia to coś normalnego?
Buziaki i pozdrowienia dla Wszystkich

Jak najbardziej wzdęcia są normalnym zjawiskiem w ciąży, w drugiej ciąży miałam takie wzdęcia że już w 10tc wyglądało czasami jak bym miała duży brzuszek ;) czekam więc na wieści w środę :-)

Ja bylam na wizycie tydzien po spodziewanej @ i juz byl ladny pecherzyk 6 mm (to byl 5tc) dwa tygodnie pozniej juz bylo serduszko. Na wzdecia dobre sa male porcje jedzenia i picie duzo wody, ja dodatkowo popijam miete zeby jednak gazy sie wydostawaly... no i gratuluje :-) spokojnej i nuuuuuuudnej ciazy :-)

reklama
Dziękuję za rady. Faktycznie mineralna woda, miętowa herbatka pomaga:) Super.
Dziś zrobiłam trzeci test, innej firmy i znów pozytywny, do jutra to chyba oszaleję z niecierpliwości.
dziękuję Wam i jutro napiszę jakie wyniki krwi mam. Pa

Do góry