reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciąży?

Serdeczne gratulacje :-)

f2wl6iyesrgysb9u.png

Ostatnia edycja:
reklama
dwie kreski to na pewno ciąża(są wyjątki ale baaaardzo rzadko, zaburzone przez np leki), nawet blada kreska to dzidzia, najlepiej jakbyś poszła do laboratorium i zrobiła badanie beta HCH to by rozwiało wszelkie wątpliwości, bo na usg u lekarza to jeszcze może nie być nic widać.Gratuluje

Dziękuję Wam Kochane Dziewczyny:)
Byłam w laboratorium, pobrali mi krew i dopiero w środę będą wyniki. Tak dużo mają pracy;)
Myślę, że wytrzymam. Już tyle wytrzymałam:) Jesteście cudowne.
Mam natomiast takie pytanko, czy wzdęcia to coś normalnego?
Buziaki i pozdrowienia dla Wszystkich

Jak najbardziej wzdęcia są normalnym zjawiskiem w ciąży, w drugiej ciąży miałam takie wzdęcia że już w 10tc wyglądało czasami jak bym miała duży brzuszek ;) czekam więc na wieści w środę :-)

Ja bylam na wizycie tydzien po spodziewanej @ i juz byl ladny pecherzyk 6 mm (to byl 5tc) dwa tygodnie pozniej juz bylo serduszko. Na wzdecia dobre sa male porcje jedzenia i picie duzo wody, ja dodatkowo popijam miete zeby jednak gazy sie wydostawaly... no i gratuluje :-) spokojnej i nuuuuuuudnej ciazy :-)

reklama
Dziękuję za rady. Faktycznie mineralna woda, miętowa herbatka pomaga:) Super.
Dziś zrobiłam trzeci test, innej firmy i znów pozytywny, do jutra to chyba oszaleję z niecierpliwości.
dziękuję Wam i jutro napiszę jakie wyniki krwi mam. Pa

Do góry