anne
Fanka BB :)
Witam was mam pewien problem dziewczyny chciała bym sie wam zapytac jak to jest dokładnie z tymi płodnymi dniami ja miej wiecj mam 29-dniowy cykl okres miałam 23 pażdziernika i 1 listopada juz współżyłam no i wtedy z wyliczen mi wychodzi ze miałam dni płodne boje sie ze mopge byc w ciąży bo wytrysk nastapił do środka jak robiłam test w piatek wyszedł mi negatywny nie wiem czy moze za szybko go zrobiłam , czy cos nie tak przez jakies trzy dni miałam troszke nudnosci ale mi juz przeszło nie wiem jak to wszystko rozumieć?. prosze o jakąs rade. z góry dziekuje i pozdrawiam.
Nikt Ci nie powie jak to jest z Twoimidniami płodnymi,bo to jest indywidualna sprawa każdej kobiety,zależna od długości cyklu,oraz różnych innych czynników.Możesz jedynie teoretycznie przyjąć,że Twój cykl składa się z kolejnych faz,o tym sobie możesz poczytać,ale nie można polegać na suchych wyliczeniach-teorii,trzeba poznać swój organizm ,a i to czasem zawodzi(różne czynniki,choroba,stres,zmiana klimatu itp.)Wedlug tych suchych wyliczeń i wyłącznie teorii,największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w twoim przypadku było około 6go listopada i kilka dni przed i kilka dni po tym dniu,ale czy 1go już?-nikt nie wie.A test zrób najlepiej po 1szym dniu spodziewanej miesiączki-będzie najpewniej w przypadku domowego testu