reklama
Mam nadzieje, ale martwi mnie ten apetyt, ktory mam, wczesniej mialam czasem problem raz tyłam troche, potem od razu zrzucałam. ale teraz sie poprostu boje, jak bede wykonywac test, to chyba normalnie mi serce wysiadzie.. Dam znac jak sie sprawa potoczyła..Za chwile bedzie u mnie moj chlopak, i znowu do niego zwroce sie o pocieszenie On uwaza ze jest na pewno dobrze, okres testy negatywne.. Lecz ja jestem przewrazliwiona. Wole miec 101% pewnosci.
Oj rozumiem Cię, rozumiem ;-)
Ja też sobie wtedy uroiłam.... Ale teraz jak na to patrze z perspektywy.... No, ale widać każdy musi przez to przejść. Powodzenia!
xmadziola15x
Początkująca w BB
A i jeszcze jedno. Jeżeli zakładasz że mógłby to być 8 tydz to właśnie 8-10 tyg poziom hormonu HCG jest NAJWYŻSZY, później nieco spada, więc jeżeli już to teraz test mógłby wyjuść najbardziej wiarygodnie :-)
To bardzo dobrze Ale jesli teraz go zrobie to juz chyba moge miec 10000% jesli wyjdzie wynikk negatywny ze nie ma szans na ciaze, prawda? Testy maja 99% o bardzo duzo.
xmadziola15x
Początkująca w BB
Oj rozumiem Cię, rozumiem ;-)
Ja też sobie wtedy uroiłam.... Ale teraz jak na to patrze z perspektywy.... No, ale widać każdy musi przez to przejść. Powodzenia!
Tak , teraz zastanowie sie 100 razy zanim podejme taka decyzje znow.. Bo wiem jaki to jest strach i jak to by mi przewrocilo zycie o 360 stopni..
Dziekuje za dobre słowa
To bardzo dobrze Ale jesli teraz go zrobie to juz chyba moge miec 10000% jesli wyjdzie wynikk negatywny ze nie ma szans na ciaze, prawda? Testy maja 99% o bardzo duzo.
Nie ma. Kropka.;-) No, chyba, że spróbujecie ponownie......
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
dziewczynko ty mi o doswiadzceniu nie pisz bo w tym momencie to chyba ci mamusia nic nie wpoila w ten lepek, jak nie umiesz sie zabezpieczyc to sie nie bierz za seks!!!! - taka przyjemnosc jest dla mlodziezy a ni dzieciaczkow!!!!
ty mnie bedziesz pouczac, jak bym byla twoja matka to bym ci pokazala zycie - widze ze twoja nie potrafi cie nauczyc niczego - a tym bardziej szacunku do siebie dziecko - dziewictwo to wazna rzecz a nie sprzedajny towar dla pierwszego lepszego.....
Gratuluje braku komorek szraych - zegnamy z naszego forum jak ci sie tu nie podoba nikt cie tu nie zapraszal!!! Naraaaa!!!!
a może tak trochę kultury w wypowiedzi co? Czy mamusia nie wpoiła?
xmadziola15x
Początkująca w BB
To dobrze... zrobie go jak najszybciej zeby miec tą pewnosc, nie wiem wogole po co tak dlugo czekałam z tym.. ;\ Jezeli stosunek odbylam 4 pazdziernika i powiedzmy zarodek zagniezdzal sie 3-4 dni to w ktoym tygodniu bylabym w koncu? Bo juz sama nie wiem..
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
hehe to ja jestem inna ....Oj rozumiem Cię, rozumiem ;-)
nigdy nie mialam sytuacji ze wydawalo mi sie ze jestem w ciazy, zawsze sie zabezpieczalam, a wogole P. to moj drugi partner z ktorym uprawiam seks, i dopiero z nim przeszlam na kalendarzyk .... a poza tym zawsze mialam ruuuchome @.... i nigdy sie tym nie przejmowalam, temu bylam w szoku jak zrobilam test i wyszedl pozytywny ...
ale ja wogole jestem inna i juz ....
xmadziola15x
Początkująca w BB
Zgadzam się, mimo ze ktos moze skrytykowac moje zdanie, ale nie musi w taki sposob... Serdecznie pozdrawiam.
reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ajjj hormonki buzuja, ponioslo mnie ale ja se tez nie pozwole i tyle - zycie mnie tego nauczylo! :-)