reklama
livastrid
2010 & 2012
po poludniu zawsze jest wysoka
z rana mierz, przed wstaniem z lozka, jak nie spadnie przed dlugi czas to ciaza, ale szbciej bedzie isc na bete, wtedy niecierpliwic sie nie bedziesz, bo wszystko widac jak na dloni
z rana mierz, przed wstaniem z lozka, jak nie spadnie przed dlugi czas to ciaza, ale szbciej bedzie isc na bete, wtedy niecierpliwic sie nie bedziesz, bo wszystko widac jak na dloni
livastrid
2010 & 2012
powodzenia, zycze wymarzonej nowiny
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Polecam się nie napalać.. wiem z własnego doświadczenia że jeśli bardzo chce się mieć o dzidziusia to przed @ ma się wszystkie możliwe objawy ciąży
dokłądnie . pOczekaj na termin @ .
ewuniaf
Fanka BB :)
hej! radze jak dziewczyny iść do laboratorium i zrobić bete z krwi. Ginekolog w tak wczesnej ciąży nic nie zobrazuje w usg a macica tez jeszcze nie bedzie powiekszona. Zrób bete a potem sie spotkaj z ginem. Powodzenia. Zyczę żeby się okazało że bedziesz miała upragnioną fasolke!!!
Poczytałam trochę wasze odpowiedzi, i stwierdziłam, że narazie nie ma sensu iść do gina Ale wczoraj zrobiłam test ciążowy (wiem, że trochę za szybko, ale tak na wszelki wypadek ) Na pierwszym jest druga kreseczka, ale bardzo delikatna. Na drugim też jest, ale już trochę bardziej ją widać. Teraz czekam do @ i zrobię następny test Trzymajcie kciuki!!
Witaj
Ja też myślę, że pewniejszy będzie test na betę, więc zamiast tego następnego z apteki zrób w laboratorium test na betę - możesz nawet przed terminem spodziewanej @. Koszt porównywalny ale pewność większa. I daj koniecznie znać jaki wynik - życzę fasolki
Ja też myślę, że pewniejszy będzie test na betę, więc zamiast tego następnego z apteki zrób w laboratorium test na betę - możesz nawet przed terminem spodziewanej @. Koszt porównywalny ale pewność większa. I daj koniecznie znać jaki wynik - życzę fasolki
reklama