Wiesz wydaje mi się że to wina tabletek. Otóż mam podobny problem tylko że ja brałam zastrzyk Depo-provera, ostatni raz bralam go jakos we wrzesniu czyli do konca grudnia dzialal(pamietam akurat) Od Grudnia nie współżyje a okres jest raz na 2 mies albo 3 razy w mies nawet
reklama
hmmm rozumiem w sumie przedtem jak bralam tabletki tez robilam przerwy cos jakis czas i nigdy nie bylo z tym problemow... ehh moze ktos cos wie na ten temat?
Witam, chciałam się podzielić z wami moimi zmartwieniami bo nie wiem co zrobić. Okres , na dzień dzisiejszy spóźnia mi się 11 dni. Zrobiłam test ciążowy dwa dni temu i wyszedł pozytywny ( druga kreska pojawiła się po długim czasie) , dziś rano test powtórzyłam i wynik negatywny ... Nie wiem co myśleć, mam zamiar zadzwonić do ginekologa i się umówić na wizytę i mam nadzieję że się wyjaśni.
Dodam że wraz z chłopakiem gdy uprawialiśmy seks to na początku chwile bez prezerwatywy a potem zawsze ale to zawsze zakładał.
Za odpowiedzi dziękuję.
Dodam że wraz z chłopakiem gdy uprawialiśmy seks to na początku chwile bez prezerwatywy a potem zawsze ale to zawsze zakładał.
Za odpowiedzi dziękuję.
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Nie wiem co Ci odpowiedziec bo nie jestem wrozka. Idz do ginekologa! Żadna antykoncepcja nie dale 100% pewnosci
Jak kreska druga się pojawiła po dłuższym czasie to test może być mało wiarygodny.. na instrukcji powinno być napisane, że chyba do 3-5 minut sprawdza się wynik bo później może być sfałszowany. Zrób test z bety to będziesz miała pewność. No i odwiedź gina.
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
po jakim czasie pojawiła sie ta druga kreska ?
Witaj, ja też proponuję test z krwi - wyniki będziesz miała jutro, a czasem są już tego samego dnia - będziesz miała szybko no i pewność, a koszt pewnie podobny do testu z apteki.
Pozdrawiam
Edit:
I nie musisz być na czczo
Pozdrawiam
Edit:
I nie musisz być na czczo
reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
PO dwoch godzinach ???
to tes jest nie ważny !!
to tes jest nie ważny !!