reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciąży?

Witajcie!

Ja mam podobny problem do większości kobiet... nie jestem pewna czy jestem w ciąży, a wiem, że jest jeszcze za wcześnie na wizytę u lekarza. Kochałam się z mężem bez zabezpieczenia 4 września (12 dni temu). Od kilku dni mam dziwne objawy... czasami mam dziwne klucie w podbrzuszu, biało przezroczyste upławy jakich nigdy nie mialam, wczoraj mialam tez podwyższoną temteraturę do 37.5' , dwa razy z rana zdarzyło mi się zwracać ( raz po mojej -jak dotąd ulubionej- kawie... )
Pierwszego dnia gdy zaczęły się te dziwne objawy odrazu zrobiłam test ciążowy, który okazał się niegatywny. Dwa dni później, gdy nadal miałam te objawy, zrobiłam ponownie test - który również okazał się negatywny... dziś mija kolejny dzień kiedy czuję się dziwnie, czuję ucisk w pęcherz ( o wiele częściej zdarza mi się robić siusiu) po każdym jedzeniu czuję niesmak w buzi oraz na gardle (jakbym miala chore)...

Dodam, że w pierwszej ciąży objawy mialam dopiero gdy bylo widać już brzuszek (ok 4 miesiąca)... ale jak to mówią, każda ciąża jest inna....

Czy jest możliwe, że mogłam zajść w ciążę???

reklama
Jest duże prawdopodobieństwo że jesteś w ciąży bo Twoję objawy na to wskazują, ale dla pewności powinaś zrobić sobie bete HCG ona już powinna pokazać Ci czy jest fasolka a z testami to różnie bywa, dość często zdarza się że pokazują że ciąży niema a w rzeczywistości jest. Daj znać jak już będziesz coś wiedziała

mam takie pytanie , mam nie regularne miesiaczki ostanio bralam tabletki ant na wyregulowanie nie biore juz od 6 mies i mnien wiecej mi sie wyregulowalo co 35 36 dni miałam okres .a teraz znowu nie mam robiłam test aby upewnic sie ze nie jestem w ciązy i wyszedł ze nie jestem a nadal nie mam okresu juz 7 dni sie spóznia. czy mimo tego ze zrobilam tes moge byc w ciaży?

reklama
a i jeszcze jedno nie mam żadnych objawów zeby wskazywało ciaże. typu wymioty zawroty głowy czy tam takie podstawowe

Do góry