reklama
a i jeszcze jedno obserwuje zazwyczaj moj cały cykl . juz mi sie cos nie podobalo w nim poniewaz nie mialm takich typowych dni płodnych nie miałm słuzu takiego jak zawsze miałam w dni płodne tylko normalny cał czas z dniem dzisiejszym . a nie raz przez pare dni miałam biały i nie ciagnacy sie i tyle .
poza brakiem okresu i podwyższoną temperaturą (jak przy skoku...) i może lekkim zmęczeniem (ale w porównaniu z późniejszym przesypianiem całych dni to pestka)to żadnych....przede wszystkim po temperaturze w połączeniu z brakiem okresu się zorientowałampotem test i w 6 tc wizyta u gina:-):-):-)
temp mam dobra 36 , 6
Weszłam tu przez przypadek, ale może od razu odpowiem Temperaturę mierzy się rano, po co najmniej 4-5 godzinach snu, przed ruszeniem się z łóżka, zawsze o tej samej porze. Najlepiej pod językiem albo w pochwie - w każdym razie zawsze w tym samym miejscu. Ważne jest porównanie temperatur z całego cyklu.
Jak zaczniesz tak mierzyć (jeśli jeszcze tego nie robiłaś), to wyniki mogą Cię zdziwić. Moja normalna temperatura rano to 36,3. Kiedy mam 36,6 to znaczy już, że jest podwyższona
majeczka02
Fanka BB :)
Powiększone piersi...ciągnięcie w pachwinach - każda z nas ma inaczej. Brak okresu-może to tylko stres,albo wina przeziębienia,które przechodziłaś? Nie denerwuj się Beta HCG rozwieje wszelkie wątpliwości-po co się stresować.
A jeśli chcesz mierzyć temperaturę i poznawać swój organizm zapraszam na www.28dni.pl
A jeśli chcesz mierzyć temperaturę i poznawać swój organizm zapraszam na www.28dni.pl
Ostatnia edycja:
a no tak masz racje ja juz z tego wszystkiego głowe straciłam , a wiec nie bylam chora stres no wiadomo ze czasem sie sytuacje takie zdazaja ale bez przesady jam mialam róznego rodzaju egzaminy to dopiero sie stresowałam ale i wtedy mialm ok okres
reklama