reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciąży?

reklama
a i jeszcze jedno obserwuje zazwyczaj moj cały cykl . juz mi sie cos nie podobalo w nim poniewaz nie mialm takich typowych dni płodnych nie miałm słuzu takiego jak zawsze miałam w dni płodne tylko normalny cał czas z dniem dzisiejszym . a nie raz przez pare dni miałam biały i nie ciagnacy sie i tyle .

poza brakiem okresu i podwyższoną temperaturą (jak przy skoku...) i może lekkim zmęczeniem (ale w porównaniu z późniejszym przesypianiem całych dni to pestka:-D)to żadnych:-D....przede wszystkim po temperaturze w połączeniu z brakiem okresu się zorientowałam:tak::tak:potem test i w 6 tc wizyta u gina:-):-):-)

temp mam dobra 36 , 6

Weszłam tu przez przypadek, ale może od razu odpowiem :) Temperaturę mierzy się rano, po co najmniej 4-5 godzinach snu, przed ruszeniem się z łóżka, zawsze o tej samej porze. Najlepiej pod językiem albo w pochwie - w każdym razie zawsze w tym samym miejscu. Ważne jest porównanie temperatur z całego cyklu.
Jak zaczniesz tak mierzyć (jeśli jeszcze tego nie robiłaś), to wyniki mogą Cię zdziwić. Moja normalna temperatura rano to 36,3. Kiedy mam 36,6 to znaczy już, że jest podwyższona :)

Powiększone piersi...ciągnięcie w pachwinach - każda z nas ma inaczej. Brak okresu-może to tylko stres,albo wina przeziębienia,które przechodziłaś? Nie denerwuj się Beta HCG rozwieje wszelkie wątpliwości-po co się stresować.

A jeśli chcesz mierzyć temperaturę i poznawać swój organizm zapraszam na www.28dni.pl

Ostatnia edycja:
a no tak masz racje ja juz z tego wszystkiego głowe straciłam , a wiec nie bylam chora stres no wiadomo ze czasem sie sytuacje takie zdazaja ale bez przesady jam mialam róznego rodzaju egzaminy to dopiero sie stresowałam ale i wtedy mialm ok okres

reklama
Do góry