Robiłam dziś na rano test. Wyszedł negatywny. Możliwe, że zrobiłam go za wcześnie ( dzień przed spodziewanym okresem ), albo po prostu nie jestem w ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heej. Znowu ja.
Piszę bo mam kolejny problem, okres spóźnia mi się na razie dwa dni, ale tym się za bardzo nie przejmuję, bo może to stres. Dziś myślałam, że dostałam okres, ale jednak nie. To jakieś brązowe plamienie, którego nigdy nie miałam. Od czego to może być?
Proszę o szybką odpowiedź, martwię się..
witajcie! ja jestem troche już zaniepokojona bo 3 miesiąc staram się z mężem o dzidzię i nic, z tym że od 4 dni bolą mnie piersi i od wczoraj brzuch w dole. kochaliżmy się z mążem od pierwszego dnia płodnego do ostatniego, okresu mam dostać 17.09. a test robiłam wczoraj tj. 06.09 i znów negatywny co ja mam myśleć???? czy jest szansa że jestem w ciaży???? kiedy teraz powtórzyc test czekać aż do okresu? czy może zrobić badanie kwi?