reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciąży?

Witam, też się zastanawiam czy jestem w ciaży, naprawdę już sama nie wiem :( Czuję jakbym była, mam większość objawów z tych opisanych przez lekarza tutaj http://bit.ly/dddObt (tych subiektywnych, no, może bez omdleń) i boli mnie dziwnie brzuch, mam wrażenie że cały czas jest napięty. Dziś powinnam dostać okresu (nie dostałam), długo czekałam na ten dzień żeby zrobić wreszcie test,zrobiłam i... wyszedł negatywnie :(( czy takie testy często się mylą?? bo naprawdę byłam przekonana że to ciąża a tu nic... :( jak myślicie? może powinnam powtórzyć test??

reklama
ja niestety dostalam @ wiec test lezy dalej nieruszony czekam na nastepny raz moze wkoncu zajde w ciaze . A tobie Meegs zycze zeby test sie pomylil i zebys miala dzidziusia mam nadzieje ze napiszesz co i jak pozdrawiam wszystkich

WITAM!!!
MAM PYTANIE ...MOJ CYKL TRWA ZAZWYCZAJ 29-30 DNI +/-.OSTANI CYKL TRWAL 28 LUB27 DNI.MIESIACZKE DOSTALAM 18.06 trwala 7 dni,A 10DNIA CYKLU CZYLI 27.06 WSPOLZYLAM Z MEZEM I SKONCZYL WE MNIE.CZY MOGE BYC W CIAZY???
PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ
POZDRAWIAM

WITAM!!!
MAM PYTANIE ...MOJ CYKL TRWA ZAZWYCZAJ 29-30 DNI +/-.OSTANI CYKL TRWAL 28 LUB27 DNI.MIESIACZKE DOSTALAM 18.06 trwala 7 dni,A 10DNIA CYKLU CZYLI 27.06 WSPOLZYLAM Z MEZEM I SKONCZYL WE MNIE.CZY MOGE BYC W CIAZY???
POZDRAWIAM

Retyyy, naprawdę nie rozumiem dlaczego narażacie się tutaj takimi pytaniami na ironiczne odpowiedzi.

Oczywiście, że możesz być w ciąży, ale my tutaj nie jesteśmy w stanie Ci tego powiedzieć na pewno. Zaczekaj do terminu miesiączki i jeśli jej nie dostaniesz to zrób test. To najprostszy sposób sprawdzenia czy jest się w ciązy. Gdyby test wyszedł negatywny a okresu nie będzie to powtórz go za pare dni.

Życze powodzenia.

WITAM!!!
POZDRAWIAM

Możesz być albo i nie... Przecież my nie możemy Ci tego powiedzieć, gdy będzie spóźniał Ci się okres idź na badanie krwi albo zrób test i tyle.

a ja nadal nie mam okresu to już 4 tygodnie spóźnienia, jutro wybieram się do ginekologa, codziennie rano mi nie dobrze, mam biegunke, moja mama już zaczyna podejrzewać ze jestem w ciąży

reklama
dałam sobie spokój zs testami bo wychodziły błędne albo negatywne poczekam do jutra na wizyte niewiem czy jestem w ciąży poprostu ostatnio bardzo mi nie dobrze i ta biegunka, a okresu ani śladu. wszyscy już pytają czy czasem nie jestem w ciąży mama i koleżanki z pracy bo widzą jak się czuje blada ciągle słabo mi

Do góry