tzn ze nie pojawiła sie zadna kreska ani w polu kontrolnym ani testowym nigdy wczesniej mi sie tak nie zdarzyło zeby dwa rózne testy wyszły błędnie
lol jakos ciezko mi w to uwierzyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tzn ze nie pojawiła sie zadna kreska ani w polu kontrolnym ani testowym nigdy wczesniej mi sie tak nie zdarzyło zeby dwa rózne testy wyszły błędnie
no cóż nie musisz wierzyć sam mój mężczyzna to widział bo był przy tymlol jakos ciezko mi w to uwierzyć
nie martw sie czasami przeczucie ze ktos w nas mieszka jest mocniejsze niz te cale testy
mi z druga ciaza pokazywaly caly czas negatywne poszlam do gina potwierdzil ciaze (tak wlasnie czulam) na usg wyszlo ze to 12 tydzien wracajac kupilam test i tez wyszedl negatywny
i zeby nie bylo kazdy test byl innej firmy ;-)
mi okres spóżnia sie juz ponad tydzien bo 12 dni. zrobiłam dzisiaj i wreszcie wyszedł wynik negatywny więc wybieram się do lekarza bo moze jest inna przyczyna w tym ze okres mi sie spóźnia chodze do toalety co chwila i jest mi nie dobrze. pozdrawiam czytelniczki forum i dzięki za pomocTeż pamiętam jak przez 4 lata co miesiac robiłam testy (swoja droga nieźle mmnie to kosztowało !) I wciąż ta nadzieja...że moze teraz się udało ???? Nigdy natomiast nie wyszedł mi wynik "błędny"...Chodź wiem ,że taki tez jest mozliwy...
Zakochana...wyluzuj....Dziecka nie można mieć na zawołanie...Jeśi bedziesz konsekwentna w swoich działaniach napewno Ci sie uda...Życze powwodzenia...Zrób jeszcze jeden test Tydzień po miesiaczce napewno w końcu wyjdzie miarodajny
Ja miałam od razu objawy, właśnie po tym,ze miałam ból implantacyjny,inne kobiety maja plamienia implantacyjne .Są kobiety które bardzo dobrze znają swój organizm ,potrafią sie w niego wsuchać i wiedzą. Ja miałam W nocy kiedy doszło do zapłodnienia sen,że jestem w ciąży i urodzę córeczkę.wstałam rano i wiedziałam,że sie udało 9 dni od owulacji zrobilam test i wyszedł negatywny,nie moglam w to uwierzyć,przecież JAK? byłam pewna ,że jestem w ciązy. 12 dnia wyszedł wyraźnie POZYTYWNY:-)
Jak byłam w ciąży z synem to też wiedziałam ,zanim zrobilam test ,obudzilam sie w nocy ze strasznymi mdłościami i z myślą ,ze to ciąża. wymioty pokazały sie tydzień po zapłodnieniu dopiero w dniu miesiączki zrobilam test a wymiotowałam już dobre pare dni i wyszedł POZYTYWNY.
i niechce miec dziecka na zawołanie poprostu czułam że coś pięknego nosze pod serduszkiem ale dzis to rozwiało moje podejrzenia chociaz test moze nie jest w 100% dokładny to jednak chyba naprawde nie jestem. pozdrawiammi okres spóżnia sie juz ponad tydzien bo 12 dni. zrobiłam dzisiaj i wreszcie wyszedł wynik negatywny więc wybieram się do lekarza bo moze jest inna przyczyna w tym ze okres mi sie spóźnia chodze do toalety co chwila i jest mi nie dobrze. pozdrawiam czytelniczki forum i dzięki za pomoc