reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciąży?

reklama
nie martw sie czasami przeczucie ze ktos w nas mieszka jest mocniejsze niz te cale testy

mi z druga ciaza pokazywaly caly czas negatywne poszlam do gina potwierdzil ciaze (tak wlasnie czulam) na usg wyszlo ze to 12 tydzien wracajac kupilam test i tez wyszedl negatywny
i zeby nie bylo kazdy test byl innej firmy ;-)

nie martw sie czasami przeczucie ze ktos w nas mieszka jest mocniejsze niz te cale testy

mi z druga ciaza pokazywaly caly czas negatywne poszlam do gina potwierdzil ciaze (tak wlasnie czulam) na usg wyszlo ze to 12 tydzien wracajac kupilam test i tez wyszedl negatywny
i zeby nie bylo kazdy test byl innej firmy ;-)

tylko ze mi wogóle nie wyszło ani negatywny ani pozytywny ale sróbuje jeszcze jeden zrobie :)

Też pamiętam jak przez 4 lata co miesiac robiłam testy :) (swoja droga nieźle mmnie to kosztowało !) I wciąż ta nadzieja...że moze teraz się udało ???? Nigdy natomiast nie wyszedł mi wynik "błędny"...Chodź wiem ,że taki tez jest mozliwy...
Zakochana...wyluzuj....Dziecka nie można mieć na zawołanie...Jeśi bedziesz konsekwentna w swoich działaniach napewno Ci sie uda...Życze powwodzenia...Zrób jeszcze jeden test Tydzień po miesiaczce napewno w końcu wyjdzie miarodajny :)

Witam!!!
Kurcze troszke tutaj poczytałam i sama nie wiem Ja miałam @ 2 czerwca i sama niewiem w zsadzie objawów nie mam tylko bóle jajników i jakby pobolewał mnie żolądek z smakami bo ja wiem jedynie chwilowe mdłości ale dosłownie chwila i po wszystkim ale tem mam Ok tzn ok 35.5 w sumie niska. mam juz jedno dziecko ale jakos nie pamietam objawow i wiem ze moze panikuje ale w październiku poroniłam i naprawde chciałabym znow byc w ciąży !! pozdrowienia:-)

Też pamiętam jak przez 4 lata co miesiac robiłam testy :) (swoja droga nieźle mmnie to kosztowało !) I wciąż ta nadzieja...że moze teraz się udało ???? Nigdy natomiast nie wyszedł mi wynik "błędny"...Chodź wiem ,że taki tez jest mozliwy...
Zakochana...wyluzuj....Dziecka nie można mieć na zawołanie...Jeśi bedziesz konsekwentna w swoich działaniach napewno Ci sie uda...Życze powwodzenia...Zrób jeszcze jeden test Tydzień po miesiaczce napewno w końcu wyjdzie miarodajny :)
mi okres spóżnia sie juz ponad tydzien bo 12 dni. zrobiłam dzisiaj i wreszcie wyszedł wynik negatywny więc wybieram się do lekarza bo moze jest inna przyczyna w tym ze okres mi sie spóźnia chodze do toalety co chwila i jest mi nie dobrze. pozdrawiam czytelniczki forum i dzięki za pomoc

Ja miałam od razu objawy, właśnie po tym,ze miałam ból implantacyjny,inne kobiety maja plamienia implantacyjne .Są kobiety które bardzo dobrze znają swój organizm ,potrafią sie w niego wsuchać i wiedzą. Ja miałam W nocy kiedy doszło do zapłodnienia sen,że jestem w ciąży i urodzę córeczkę.wstałam rano i wiedziałam,że sie udało:-D 9 dni od owulacji zrobilam test i wyszedł negatywny,nie moglam w to uwierzyć,przecież JAK? byłam pewna ,że jestem w ciązy. 12 dnia wyszedł wyraźnie POZYTYWNY:-)
Jak byłam w ciąży z synem to też wiedziałam ,zanim zrobilam test ,obudzilam sie w nocy ze strasznymi mdłościami i z myślą ,ze to ciąża. wymioty pokazały sie tydzień po zapłodnieniu:wściekła/y: dopiero w dniu miesiączki zrobilam test a wymiotowałam już dobre pare dni i wyszedł POZYTYWNY.

cześć ja nie wiem czy jestem w ciąży , mam obolałe piersi , temperature 37.1 -37.4, spożni mi się okres mialam na 14.06 , zrobiłam test 9.06 5 dni przed miesiączką i wyszedł neg. , mam upławy i apetyt do jedzenia, ból głowy, nudności. Z mężem staramy się o drugie (mamy córeczke 4 latka ) dzidzie , to już drugi cykl. Mamy nadzieję że się udało:tak:. Myśle zrobić test jutro jęśli będę miała nadal gorączkę.POZDRAWIAM WSZYSTKIE STARACZKI ŻYCZE POWODZENIA

mi okres spóżnia sie juz ponad tydzien bo 12 dni. zrobiłam dzisiaj i wreszcie wyszedł wynik negatywny więc wybieram się do lekarza bo moze jest inna przyczyna w tym ze okres mi sie spóźnia chodze do toalety co chwila i jest mi nie dobrze. pozdrawiam czytelniczki forum i dzięki za pomoc
i niechce miec dziecka na zawołanie poprostu czułam że coś pięknego nosze pod serduszkiem ale dzis to rozwiało moje podejrzenia chociaz test moze nie jest w 100% dokładny to jednak chyba naprawde nie jestem. pozdrawiam

reklama
Gdybyś była w ciaży i okres spoznialby ci sie 12 dni to znaczyłoby ze jesteś okolo 5/6 tygodni w ciaży.W tym czasie beta hcg osiaga poziom nawet do 35.000 więc tnie mozliwe że test który jest czuły 25U/ml nie wykryłby Twojej ciaży...napewno jest inna przyczyna Twoich dolegliwości...musisz wybrać się do lekarza bo to moze wahania hormonalne uniemożliwiaja Ci bycie mamą...

Do góry