reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciąży?

Nie wiem czy to możliwe, ale wydaje mi się że jestem w ciąży...są 2 dni od zapłodnienia i doskwiera mi bardzo silny ból głowy!, i co jakiś czas pobolewają mnie jajniki...odczekam jeszcze troche, zrobie teścik i wtedy będę pewna.
Ja tez jestem 3 dni po owulacji i również bolą mnie jajaniki, ciagnie mnie podbrzusze, mdli mnie na niektóre zapachy i biegam siku, co 30 minut - ale to chyba za wcześnie na objawy, chociaż mam już jedno dzieciątko, więc może po prostu szybciej to rozpoznaje:-D

reklama
Witam. w czasie dni płodnych współżyłam z moim ukochanym nie uważaliśmy ponieważ chcemy mieć dzidziusia. otóż okres spóźnia mi się 6 dzień, od zeszłego tygodnia jest mi nie dobrze mam zgage i to tak przez cały dzień, dzisiaj wystąpiła również biegunka, mam chwilowe ale silne bóle w okolicach krżyża i delikatne bóle brzucha oraz bóle typowe dla okresu, jestem rozdrażniona wszystko zapominam a także czuje zmęczenie i senność, boli mnie również głowa bardzo często i dosyć mocno. pojutrze mam zamiar zrobić test ale chciałabym sie najpierw dowiedziec czy któras równiez miała takie objawy na początku i czy to moze byc ciąża, z góry dziękuje :-)

osobiscie zadnych z tych objawow nie mialam a szczegolnie nie 6 dni po spodziewanym okresie ,jak to sie mowi ksiazkowo takie objawy powinny byc okolo 8 tc ale kazdy jest inny ,kup test ciazowy i wszystko bedzie jasne

zakochana20 możliwości są dwie, jesteś w ciąży albo nie ;-)

najlepiej będzie jak kupisz test i go zrobisz. chwila niepewności iiiiii sprawa się wyjaśni :-)

i trzymam kciuki. powodzenia !!!

Witam. w czasie dni płodnych współżyłam z moim ukochanym nie uważaliśmy ponieważ chcemy mieć dzidziusia. otóż okres spóźnia mi się 6 dzień, od zeszłego tygodnia jest mi nie dobrze mam zgage i to tak przez cały dzień, dzisiaj wystąpiła również biegunka, mam chwilowe ale silne bóle w okolicach krżyża i delikatne bóle brzucha oraz bóle typowe dla okresu, jestem rozdrażniona wszystko zapominam a także czuje zmęczenie i senność, boli mnie również głowa bardzo często i dosyć mocno. pojutrze mam zamiar zrobić test ale chciałabym sie najpierw dowiedziec czy któras równiez miała takie objawy na początku i czy to moze byc ciąża, z góry dziękuje :-)
Test prawdę Ci powie ...

Ja miałam dokładnie takie objawy jakie opisujesz i na teście pojawiły się dwie wymarzone kreseczki, teraz jestem w 17tc. Zrób test, bedziesz pewna i napisz nam czy sa dwie kreseczki. 3mam kciuki!

Jesteś albo nie, możemy zrobić głosowanie jeżeli chcesz...
Tak naprawdę prawdę powie Ci albo test albo beta z krwi, ja np nie miałam żadnych objawów tylko okres mi się spóźniał, u lekarza wylądowałam z krwawieniem i dopiero wtedy praktycznie się potwierdziło.

reklama
dzisiaj doszedł do tego silnie kłujący ból pod klatką piersiową miałam wycięte jakieś 10 min z życia bo tak bolało że nie wiedziałam co się dzieje wokół mnie, więc może to nie ciąża a jakaś inna przyczyna

Do góry