reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jestem w ciąży?

Nie miałam robionego USG,tylko jak napisałas "wymacał"
Miałam też drożdzyce,wiec nie mogl mi zrobi cytologii bo byłaby ona błedna.Pytałam się czy to od tego spoznia mi sie okres,ale powiedział,że nie,ze moze byc to prawdopodobnie wczesna ciąża.
Kwas foliowy biore bo mi zalecil :)
To juz sama nie wiem,za tydzien mam sie pokazac u ginekologa i wtedy stwierdzi.A już myślałam,ze jestem...

Ostatnia edycja:
reklama
perełka47 tak więc lepiej poczekaj i za tydzień wstaw się na wizytę, może wtedy dowiesz się więcej;-)
Bierz kwas foliowy i kup sobie jakieś witaminki, nie zaszkodzą a zawsze pomagają:-)
Dziwi mnie tylko dlaczego nie zrobił USG, ja miałam od razu jak tylko się zjawiłam, ale wiadomo każdy lekarz jest inny, jednak ja i tak życzę Ci powodzenia i oby okazało się że to naprawdę dzidzia:-)

I z ta biegunka jest tak,ze wczoraj mialam,ze bylam dwa razy w kibelku a dzisiaj tylko raz...wiec juz nie wiem.A co do głowy to straszne mam bóle...:(

perełka47 wiesz my tutaj nie potrafimy powiedzieć dokładnie co i jak, może dobrze by było żebyś się przeszła też do normalnego lekarza? Powiedziała co się dzieje i że podejrzewasz ciążę, ale lekarz jeszcze nie mógł stwierdzić, zleci Ci może podstawowe badania bo może to jakiś wirus? Bo ta biegunka i bóle głowy nie są za dobre... ranne mdłości to rozumiem, jednak ja nie miałam ani bólów głowy ani biegunek.

Czytałam,że bóle głowy są objawami ciąży,tak samo jak i biegunka-chodz nie zawsze.
Poczekam na kolejan wizyte u ginekolog i sie dowiem.
Aha,ranne mdłości czasami tez mam i nie mam takiego apetytu jak zawsze.
Z góry dziękuję.
Ale jakby ktos cos jeszcze wiedział,to chetnie przeczytam :)

Ostatnia edycja:
perełka47 skoro masz mdłości i mniejszy apetyt to może jednak ciąża:-) Najlepiej poczekaj do wizyty bo możemy tak spekulować do następnego ranka:-D
Ale czekaj też na to co Ci inne kobietki powiedzą, ja nie jestem tutaj długo i sama wiele jeszcze nie wiem:tak:
Pozdrawiam i oby okazało się że to ciąża:-)

perełka47 - mi z druga ciaza na tescie przez dwa miesiace mialam wynik negatywny ,do gina chodzilam co tydzien i nic z krwi tez nic ,dopiero moj gin wpadl na taki pomysl ze zrobi mi usg i sprawdzi czy nic mi sie na jajnikach nie robi bo ciagle nie mialam okresu,a tu babah niespodzinaka plod pojedynnczy ladny okolo 12 tc a zadnych objawow nie mialam ,tylko brak okresu a testy robilam co drugi dzien ,a najsmieszniejsze ze wrtacajac od lekrza kupilam test i wdomu zrobilam i tez byl negatywny .Taki wybryk natury jestem

Perełka47 zrób sobie jutro rano z porannego moczu jeszcze jeden test ciążowy i dodatkowo idź do laboratorium zbadać krew. BHcg powinna najlepiej wyjaśnić sytuację. No chyba że jesteś kolejnym dziwnym przypadkiem jak Emilia1103 :-)
Życzę Ci żeby to była ciąża :-)
Daj nam znać jak coś się wyjaśni.

reklama
Powiem Ci,że robiłam test z samego rana i wlasnie wyszedł mi negatywny.
Ale myślę,że wybiore się zrobic badanie krwi i zobaczymy co bedzie.
Jak cos bede wiedziec to sie odezwe :-)

Do góry