reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciąży?

Witam,
ja żyje w niepewności... okres spóźnia mi się już 4 dzień ( co jeszcze nigdy mi sie nie przytrafiło zawsze miałam bardzo regularnie co do dnia często nawet co co pory dnia), a teścik robiony 2 dni temy wyszedł niegatywny, przed planowaynm@ bolało mnie podbrzusze dosyć bardzo, gin. zrobił mi usg i stwierdził że mam powiększone ciałko żółte, brzuch odczówam do dziś tyle że podbrzusze już mnie nie boli czasem kłują jajniki i jest napęczniałe... śluz mam biały b. gęsty i sporo go... temp cały czas 37C czasem 37,1, jestem strasznie ospała i leniwa ostatnio nic mi sie nie chce i strasznie szybko się męczę , piersi nie bolą jakoś specjalnie tylko przy dodyku. już nie wiem co o tym myśleć
|.....co Wy o tym sądzicie ...?

Ostatnia edycja:
reklama
trzeba tylko znać swój organizm:tak:

Dokładnie!
Mi około tydzień po zapłodznieniu zrobiły się bardzo wrażliwe sutki. Piersi zazwyczaj bolały mnie przed okresem ale nie sutki. A najbardziej dało mi do myślenia jak zrobiło mi się strasznie duszno i słabo w samochodzie, myslałam, że za chwilę zemdleję, nigdy wcześniej mi się coś takiego nie zdarzyło. Test w dniu spodziewanej @ wyszedł mi negatywny ale czułam, że coś jest na rzeczy :-)

To i ja coś dopiszę ze swoich spostrzeżeń:-) Co prawda jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży (mam nadzieję, że tak jest).
Pierwszy objaw to bolące sutki, takie tkliwe przy dotyku, nigdy takich nie było.
Brak @ w terminie, choć jak któraś z Was wcześniej napisała, miałam zawsze w ten sam dzień i o podobnej porze.
Dzisiaj zrobiłam test (w dzień @) i wyszedł negatywny, ale czuje się dziwnie, mam zawroty, więc poczekam i zrobię jeszcze raz:-)

Witam mam pytanie czy jestem w ciazy ? Kochałam sie z mezem tydzień po okresie. okres mam co 28 dni. Wiec jestem w ciazy czy nie ????

Witam mam pytanie czy jestem w ciazy ? Kochałam sie z mezem tydzień po okresie. okres mam co 28 dni. Wiec jestem w ciazy czy nie ????
Odpowiedź na to pytanie da być może test ciążowy, albo usg, ale raczej nie znajdziesz jej na forum:)Bo kto to może wiedzieć

reklama
Do góry