reklama
malamrowka1100
Fanka BB :)
Wylicz sobie dokładni dni płodne i będziesz miała pierwszą wskazówkę. Ja zaszłam w ciąże dzień po dniach płodnych wg obliczeń, czyli się przesunęły. Policz, kup test, zrób go, a będziesz wiedzieć.
pytam bo chce wiedziec czy mozna zajsc w ciąże??
Masz 3letnią córkę i pytasz, czy można zajść w ciąże? Żenada
Jak dla mnie temat do zamknięcia- jest bezsensowny.
BTW przeglądając inne posty użytkowniczki sara2006 zastanawiam się, czy to nie troll
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
pytam bo chce wiedziec czy mozna zajsc w ciąże??
można, można, na tym seks polega, że moze zakończyć się ciążą :-)
ewiiiiiiiiii
Zaangażowana w BB
ajja jajjjaj szkoda słów ...pyta czy mozna być w ciąży..... heheh wiesz ile razy ja kochałam sie w dni plodne ????? i dopiero po 4 latach nam sie udało...achh lepiej juz nic nie napisze !!
Witam!
18 maja powinnam dostać miesiączkę.Do tej pory nie dostałam.Zrobiłam trzy testy i w każdym wyszedł wynik negatywny.Byłam u ginekologa,który powiedział mi,że to może być wczesna ciąża i wykryć jej nie może.Od paru dni boli mnie głowa,mam biegunke(ale nie przez cały dzien) i mam podwyzszoną temperature.
Oznacza to,że jestem w ciąży?
18 maja powinnam dostać miesiączkę.Do tej pory nie dostałam.Zrobiłam trzy testy i w każdym wyszedł wynik negatywny.Byłam u ginekologa,który powiedział mi,że to może być wczesna ciąża i wykryć jej nie może.Od paru dni boli mnie głowa,mam biegunke(ale nie przez cały dzien) i mam podwyzszoną temperature.
Cóż, zrobiłaś 3 testy i wszystkie były negatywne... więc moim zdaniem chyba nie jesteś w ciąży, ale nie chcę niczego przewidywać. Co do tych objawów to może złapałaś jakąś chorobę i przez to okres Ci się spóźnia? A ginekolog robił Ci USG dopochwowe? Czy tylko "wymacał"?
Mi okres spóźniał się niecałe 2 tygodnie i już pierwszy test wykazał się pozytywny, za tydzień byłam u lekarza i już na monitorze widoczny był zarodek, był to dopiero 5 tc.
Mi okres spóźniał się niecałe 2 tygodnie i już pierwszy test wykazał się pozytywny, za tydzień byłam u lekarza i już na monitorze widoczny był zarodek, był to dopiero 5 tc.
Witam!
Ciężko stwierdzić po takich objawach wczesną ciążę, bo równie dobrze mogą one oznaczać zupełnie coś innego.
Miałaś robione USG na wizycie??
Dla pewności zrób test z krwi betaHCG.
reklama
natusa1988
Mamusia Maksia i Aleksa
Możesz. W mojej pierwszej ciąży dopiero jedenasty (!) test wskazał ciążę. Najlepiej poczekać jeszcze ze dwa - trzy tygodnie i zrobić USG. Wtedy będzie coś widać. Chyba, że lekarz dysponuje naprawdę świetnym sprzętem, to wykryłby już teraz. Warto jednak pamiętać, że tak wczesne ciąże trzeba potem jeszcze zweryfikować, bo często dochodzi do naturalnego poronienia. Ja miałam taką sytuację, że lekarz już pokażał mi Groszka na USG, a po tygodniu pojawiła sie krew, a beta spadła... Zdarza się.
Jakby co, tak na wszelki wypadek, zacznij brać kwas foliowy i witaminki :-) Żeby Dzidzia rosła zdrowa
Jakby co, tak na wszelki wypadek, zacznij brać kwas foliowy i witaminki :-) Żeby Dzidzia rosła zdrowa