magdalena463
Początkująca w BB
Nw no ja ten sam post wystawiłam.na grupie na fb i dużo osób widzi tego plusa jak i na jednym paskowym druga kreskę to powiedz mi jak dla cb wygląda plus w takim razie Jan jest np początek ciąży nie będziesz miała od razu wyraźnej krechy .I tak wspolzylam i wiem że mogę być w ciazy gdzy mnie zalał całkowicie.. aa to nie jest tak jak mówisz. Moja koleżanka miała tak że 3 msc robiła testy ciążowe chodziła do lekarza i będąc w ciąży testy pokazywały jej brak ciąży i lekarz tak samo dopiero się dowiedziała po jakimś czasie że jest w 2 msc ciąży więc Jak widać nie jest to tak jak opisujesz że już dawno powinna mieć gruba krechę . W poprzedniej ciąży w 6 tyg ciąży dopiero test pokazał ciążę i gruba krechę a jeśli jestem w pierwszych tyg ciąży to może tak być że testy nie wykrywają a skoro dwa testy pokazały ciążę
Który trwał 2 dni a powinien trwać 7 to super okres . Hehe do tego plamienia były brązowo rozowe . Wiem jak testy działają zrobiłam ich naprawdę mnóstwo różnego rodzaju ale jak nie raz czytałam.to zdarzały się sytuację że właśnie miały tak niektóre że dwa miały pozytywne a reszta negatywne .Jak byłam w pierwszej ciąży miałam też tak podobnie dwa testy negatywne dwa pozytywy . A jak się przypatrzysz to jest tam plusik blady niebieski przecinający ten minus