reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test

K.lub

Początkująca w BB
Hejka.
To nasz drugi cykl starań. I mam pytanko. Czy test ciążowy wykonany rano mógł wyjść negatywny, jeśli dnia poprzedniego wypiłam dużą ilość płynu?
Podejrzewam że owulację mogłam mieć koło 19 stycznia, ponieważ kuło mnie troszkę w boku, również miałam tego dnia delikatne plamienie, które pojawiło sie w tym samym dniu. Wcześniej tak nie miałam.
Ogólnie cykl mam regularny 35 dni. Więc kalendarzowo owulacja powinna wypaść koło 26.01.
Miesiączkę planowo powinnam dostać za 5 dni.
test wykonywałam w sobote i negatywny. Czy jeśli miałabym owulację 19.01 jednak, to czy test ciążowy wyszedłby już pozytywny? I czy przez tą ilość płynów, pomimo porannego moczu mógł wyjść negatywnie?
Test robiłam o czułości 10.

reklama
Nie chcę przygaszać optymizmu, ale często starania nie wyglądają jak na filmik i pyk, ciąża.
Wg statystyk - każda zdrowa para ma rok na starania i to jest w normie.

U mnie test w 28 dniu cyklu negatywny. Tydzień później pozytywny :) tylko że wtedy cykle miałam różne bo karmiłam piersią, ale mniej więcej było to 29-33 dni.

Hejka.
To nasz drugi cykl starań. I mam pytanko. Czy test ciążowy wykonany rano mógł wyjść negatywny, jeśli dnia poprzedniego wypiłam dużą ilość płynu?
Podejrzewam że owulację mogłam mieć koło 19 stycznia, ponieważ kuło mnie troszkę w boku, również miałam tego dnia delikatne plamienie, które pojawiło sie w tym samym dniu. Wcześniej tak nie miałam.
Ogólnie cykl mam regularny 35 dni. Więc kalendarzowo owulacja powinna wypaść koło 26.01.
Miesiączkę planowo powinnam dostać za 5 dni.
test wykonywałam w sobote i negatywny. Czy jeśli miałabym owulację 19.01 jednak, to czy test ciążowy wyszedłby już pozytywny? I czy przez tą ilość płynów, pomimo porannego moczu mógł wyjść negatywnie?
Test robiłam o czułości 10.
Tak jak dziewczyny piszą, mogło być za wcześnie. Ja zrobiłam test kilka dni przed okresem i wyszedł negatywny. Dopiero dzień przed wyszedł pozytywny. Zrób za kilka dni. Trzymam kciuki 🤞

reklama
Do góry