nie, zrobiłam tylko po "wypadku przy pracy" ,że tak powiem i akurat wyszedł pozytywnyA testy owu robiłaś od początku cyklu?
reklama
dzięki za wyczerpującą odpowiedź,Zwykle taka niepęknięta komórka zmienia się w torbiel i po czasie też pęka (ale oczywiście nie jest zdolna do zapłodnienia). Można się też podeprzeć progesteronem od lekarza, na wywołanie miesiączki.
Generalnie szkoda, że przy becie nie zrobiłaś właśnie progesteronu bo jego wynik mógłby powiedzieć coś więcej
poczekam w takim razie do wizyty u gina, zobaczymy co powie
K
kati90
Gość
Czesc kobitki. Czy ten test jest pozytywny czy kreska fabryczna. Jestem tydzien przed okresem. I czy to mozliwe że wyszedł pozytyw??
K
kati90
Gość
Na żywo bardziej różowo wyglada
po jakim czasie odczytałas wynik ?Na żywo bardziej różowo wyglada
K
kati90
Gość
Wiesz co w czasie sie zmiescilam. Mam jeszcze jeden zrobie go jutto rano. A na bete nie mam mozliwosci iscpo jakim czasie odczytałas wynik ?
coś tam widać jesli w czasie to pozytywny ale powtórz koniecznie ! Trzymam kciukiWiesz co w czasie sie zmiescilam. Mam jeszcze jeden zrobie go jutto rano. A na bete nie mam mozliwosci isc
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Wygląda na trochę zalany.Czesc kobitki. Czy ten test jest pozytywny czy kreska fabryczna. Jestem tydzien przed okresem. I czy to mozliwe że wyszedł pozytyw??Zobacz załącznik 1548567Zobacz załącznik 1548568
reklama
K
kati90
Gość
Test z dzisiaj 3 dni przed @. Niewiem czy sie cieszyc czy też nie. Cos za cienka wyszla ta upragniona kreseczka.