reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy coś widać ?

dzieci mam, aż troje i 4 poronienia na koncie - o tu
Ja wiem ale dalej był komentarz koleżanki że żadnej z tych ciąż nie utrzymał, to skąd 3 dzieci. Czemu nikt waszej koleżance nie wklei odpowiedzi pod jej wpsisem, że jednak niektóre ciąże były utrzymane. Jak coś chcecie udowadniać to bądźcie obiektywne

reklama
Ale ja powiedziałam, że powołuje się na to co napisałas tu na forum, a nie na to co masz w stopce. Twoja koleżanka widocznie również się z nią nie zapoznała :) bo twierdzi że żadnej z tych ciąż nie utrzymałaś.
Ale tak to jest jak na siłę ktoś próbuje coś udowodnić :)
Myślałam że już bardziej pogrążyć się nie możesz, a jednak, zaskoczyłaś mnie!

Załączniki

• Screenshot_20240618-134049.png
    Screenshot_20240618-134049.png
    22,2 KB · Wyświetleń: 46
To nie moje
To nie moje wyimaginowane słowo tylko Twojej koleżanki, która pisała że żadnej z tych ciąż nie utrzymujesz
nie napisała ani wszystkich, ani każdej, dlaczego tak usilnie chcesz to mi wcisnąć, pomimo tego, że nigdzie tak nie napisała? Koleżanka bardzo dobrze zna moją historię, bo pierwsze poronione dziecko miałyśmy rodzić w podobnym czasie, ale jej też się nie udało. Nie wiem jakim cudem czytając jej wypowiedź sama sobie wmówiłaś, że wszystkie 🤦‍♀️

nie napisała ani wszystkich, ani każdej, dlaczego tak usilnie chcesz to mi wcisnąć, pomimo tego, że nigdzie tak nie napisała? Koleżanka bardzo dobrze zna moją historię, bo pierwsze poronione dziecko miałyśmy rodzić w podobnym czasie, ale jej też się nie udało. Nie wiem jakim cudem czytając jej wypowiedź sama sobie wmówiłaś, że wszystkie 🤦‍♀️
Napisała że zachodzi łatwo ale tych ciąż nie utrzymuje. Więc jak rozumieć. Nie wiem kto tu komu próbuję coś na siłę udowodnić. Serio

To nie moje
To nie moje wyimaginowane słowo tylko Twojej koleżanki, która pisała że żadnej z tych ciąż nie utrzymujesz

Polski to bardzo trudny język 😪

A jaka jest różnica czy poroniła 1,4 czy wszystkie?
Dopiero jak się roni wszystkie to można współczuć?

To pewnie przez to, że nie odpuściliśmy.
Wiadomo, że skoro chciałam być w ciąży to oczywiste, że musiała to być pozamaciczna 🤷‍♀️

reklama
Do góry