czarita
Zaangażowana w BB
Poza tym bardzo się cieszę, że tak łatwo zachodzisz w ciążę natomiast pragnę przypomnieć, że cała ta dyskusja zaczęła się od tego, że autorce został wypominany delikatnie rzece mówiąc "nietakt" że jak mogła powiedzieć tutaj na forum, że odpuszczenie myślenia może wprowadzić w poczucie winy dziewczyny starające się. Ale przecież takie manifestowanie przez Ciebie że ty tak łatwo zachodzisz w ciążę, na forum, w którym wiele kobiet tak długo się stara, również może być kompletnym nietaktem, dla dziewczyn które się starająi generować myślenie z nimi jest coś nie tak. Czyli co mamy podwójne standardy w tej dyskusji? Dziwne i kto tu próbuje na siłę zabłysnąć przecząc sam sobieNa podsumowanie, napiszę tylko, że slaby reaserch robicie dziewczynki, że piszecie w odpowiedzi na moje posty, że zazdroszczę jakiś tam ciąż, bo mi się nie udaje, albo inne wyssane z palca rzeczy tylko po to, by zabłysnąć Zachodzę w ciążę „od strzała”, więc dla mnie to żaden problem, dzieci mam, aż troje i 4 poronienia na koncie. Więc jak już chcecie coś pisać to sprawdźcie źródła, a nie walicie amunicją na oślep - to pokazuje na jakich danych się opieracie pisząc swoje posty Życzę Wam bon voyage, bo ktoś mocno odleciał
Miłego dnia