reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

heh z tymi gondolami jakieś jaja!! biedne wrześniowe dzieciaczki, bo albo muszą mieć nóżki podkurczone w gondoli albo w środku zimy przesiąść się na spacerówkę, a to chyba jeszcze wcześnie po mojemu:-(
Ssabrinaa świetny ten wózek, ciekawe czy w PL można taki dostać??

reklama
onanana nie mam zielonego pojecia no ale mozna poszukac,moze akurat sie uda ale z tego co widzialam to to jest cos podobnego do Astona :tak: Tez wlasnie o tym teraz mysle ze my to mamy w sumie dobrze z tym listopadem dzieciatko jest malutkie wiec bedzie mialo jeszcze sporo miejsca a jak takie dziecko juz 3-4 miesieczne wchodzi w miesiace zimowe to zaczyna sie juz choror z tymi gondolami:tak:
Tutaj link do Astona :tak:
http://cgi.ebay.co.uk/ASTON-Baby-Pram-Pushchair-Travel-System-Car-Seat-/170567261672?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D508978733096585371

A tutaj znalazlam Ci Astona na polskim allegro :-D
http://allegro.pl/mikado-aston-wozki-dzieciece-wielofunkcyjne-z-fot-i1642244929.html

Ostatnia edycja:
Kurcze ,ogladam wlasnie foteliki samochodowe na allegro. Do mojego wozka pasuje Maxi Cosi. Na allegro super -cena kolo 600zl. Tutaj wszedzie kolo 1000. ale wlasnie do mnie dotarlo ,ze na Allegro osobno trzeba dokupic baze do zainstalowania w aucie ,ktora tez kosztuje ponad 600zl. No i juz mamy 1200. dlaczego to wszystko tyle kosztuje???

ten V-traveler całkiem fajny

ja mam dwa typy:
albo Quinny buzz 4 (z 4 kołami)
albo graco symbio
i chyba pozostane przy graco

Mam tylko problem, czy fotelik czy gondolka, czy jedno i drugie, bo u nas takich strasznych zim nie ma, z drugiej strony raczej nie wskazane wozic długo maluszka w foteliku

winki kupuj tego iCandy jak masz taka mozliwosc, jak dla mnie cudo!

większość wózków jest ładna, tylko mnie przerażają te kółka obrotowe,w zeszłą zimę widziałam jak babka się zakopała i to ni do przodu ni do tyłu

Dziewczyny, bylebyście nie woziły niemowląt w tzw "parasolkach" - nawet tych rozkładanych na płasko... To zdecydowanie za sztywne wózki dla maluszków, zwłaszcza takich które jeszcze nie siedzą same.
A widuje się czasem takie pomysły u innych ludzi na ulicach.

Emy oba sa ladne i Graco i Quinny. Kolezanka miala Quinny i bardzo sobie chwalila. Po pierwsze byl lekki ,wiec sobie sama dawala rade. Dla mnie tez to wazne ,bo wiadomo ,ze wikszosc czasu sama bede z fasolka i wozkiem. Nie moge ,jak czasem mamy maja takie ogromne wozki bez skretnych kolek ,ktore prawie musza podniesc zeby zakrecic. A w sklepie to juz naprawde ciezko. Manewrowanie miedzy wieszakami i polkami. Ja jestem niska i to nie dla mnie. iCandy kupie w lipcu bo wtedy mam mozliwosc przezwiezienia go do Szwecji ( sisostra przywieze do Polski ,a ja tutaj- bo obie bedziemy samochodami w PL)

Graco tez ladny ale ,juz drozszy:). Ja chce gondolke bo dla takiego malucha nie jest dobrze lezec wysgietym. A w foteliku kregoslup jest wygiety. Tym bardziej ,ze w Europie bedzie zimno wtedy. Jezli u ciebie jes zima pol-wiosna to az tak nie potrzebujesz. Ale jak widze takie mini maluchy w spacerowkach to mi ich zal. Wygladaja jakby mialy sie dolem wysunac. Ale Emy ,nie wiem czy jezdzisz samochodem ,bo jak nieto moze fotelik ci nie potrzebny.

Aneczka87 skretne kolka mozna zablokowac. Nie musza sie krecic :-)

większość wózków jest ładna, tylko mnie przerażają te kółka obrotowe,w zeszłą zimę widziałam jak babka się zakopała i to ni do przodu ni do tyłu
Jak byłam w sklepie z rzeczami dla maluszków babka polecała właśnie obrorowe kólka ale UWAGA tylko gdy wózeczek ma również blokadę tego obrotu by nie przeszkadzały kiedy nie są potrzebne a były gdy zajdzie taka potrzeba

reklama
onanana zawsze można spacerówkę rozłożyć na płasko i wsadzić śpiworek , dlatego spokojnie damy rade :)))
:)

Ja dokladnie tak robilam przy Macku.... Jak mi wyrosl z gondoli majac 2 msc, a to akurat byl kwiecien wiec dobry uklad aby przechodzic do wersji spacerowej.

Kurcze ,ogladam wlasnie foteliki samochodowe na allegro. Do mojego wozka pasuje Maxi Cosi. Na allegro super -cena kolo 600zl. Tutaj wszedzie kolo 1000. ale wlasnie do mnie dotarlo ,ze na Allegro osobno trzeba dokupic baze do zainstalowania w aucie ,ktora tez kosztuje ponad 600zl. No i juz mamy 1200. dlaczego to wszystko tyle kosztuje???

Jak to juz pisalam placi sie za jakosc i pewnosc skutecznosci - atesty i certyfikaty daja jakas gwarancje. Coz poradzic... Kogo stac to moze zapłacic ;)

Do góry