reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
nimfii gratuluje dokonanego zakupu,no i faktycznie zakup rewelacyjny i taka okazja moglaby sie juz nie powtorzyc wiec jeszcze raz gratki
Jakbym miala wybor to bym chyba wziela jakis we wzorki, bo starasznie mnie sie podoba taka stylistyka. Przyznam ze bardzo podobaly mi sie tako w bialo czarne kola lub kwiaty, choc ciemnego wozka bym nie kupila Ale prezencje ma świetna.
No a jako ze dla Macka mialam wozek błękitny, to teraz wlasnie na zieleń stawialam. Tak czy inaczej jasne pokrowce szybko sie brudza Na tym błękitntm co mialam zostalo wiele plam nie do sprania, a i tak ktos go od nas kupil ze 2 lata temu
A jak juz jestesmy przy tym brudnym temacie
Czy ktoras mama prala w pralce te elementy materialowe z wózka? Bo ja stary wozek czyscilam bez zdejmowania materialu, ale tutaj mi sie bardzo latwo zdejmuje material i tak mysle ze moznaby w pralce, tylko czy sie nie uszkodzi?
Już kiedys popelnilam blad dajac do pralki kolderke dziecka i sie zniszczyla dramtycznie. Tak samo mialam ze śpiworkiem od wózka Nie chce powtorzyc bledu
No a jako ze dla Macka mialam wozek błękitny, to teraz wlasnie na zieleń stawialam. Tak czy inaczej jasne pokrowce szybko sie brudza Na tym błękitntm co mialam zostalo wiele plam nie do sprania, a i tak ktos go od nas kupil ze 2 lata temu
A jak juz jestesmy przy tym brudnym temacie
Czy ktoras mama prala w pralce te elementy materialowe z wózka? Bo ja stary wozek czyscilam bez zdejmowania materialu, ale tutaj mi sie bardzo latwo zdejmuje material i tak mysle ze moznaby w pralce, tylko czy sie nie uszkodzi?
Już kiedys popelnilam blad dajac do pralki kolderke dziecka i sie zniszczyla dramtycznie. Tak samo mialam ze śpiworkiem od wózka Nie chce powtorzyc bledu
Ostatnia edycja:
B
Bryszka
Gość
Nimfii myślę że spokojnie może to prać w pralce ale w niewielkiej temp. Tako mają bardzo dobrej jakości materiały testowane w niemczech... więc pranie zupełnie nie ma prawa im zaszkodzić no i po coś te funkcje zdejmowania poszycia w końcu są zastosowane... co do gondolki to fakt że jest spora w Jumperku, nam własnie sprzedawca min dla tego polecił Wariorra bo gondola delikatnie uszczuplona ale powiem tobie że troszkę się przemęczysz a przynajmniej małego całą zimę przewozisz w gondolce bez problemu.
Wielke gratulacje wiem jaka to radość z takiego zakupu my jak nasz zakupiliśmy to normalnie usnąć z wrażenia nie mogliśmy radocha jak nie wiem co !
Wielke gratulacje wiem jaka to radość z takiego zakupu my jak nasz zakupiliśmy to normalnie usnąć z wrażenia nie mogliśmy radocha jak nie wiem co !
Aukcja konczyla sie po 22 a ja usypialam juz na stojaco, wiec dosc dobrze mi sie spalo jak juz wygralismy aukcje. Tylko pobudka rano o 4 nastepnego dnia
Tak sobie mysle ze czesciej bedzie w zastosowaniu fotelik samochodowy, a gondola to tylko na spacer po osiedlu Najwazniejsze ze latwo sie montuje na stelazu wiec mozemy wpinac i wypinac bez konca.
Poczytam jeszcze o tym czyszczeniu pokrowcow. moze producent na stronie cos napisze
Bo instrukcji niestety nie mamy.
Tak sobie mysle ze czesciej bedzie w zastosowaniu fotelik samochodowy, a gondola to tylko na spacer po osiedlu Najwazniejsze ze latwo sie montuje na stelazu wiec mozemy wpinac i wypinac bez konca.
Poczytam jeszcze o tym czyszczeniu pokrowcow. moze producent na stronie cos napisze
Bo instrukcji niestety nie mamy.
B
Bryszka
Gość
Właśnie podobno takie często wożenia w foteliku jest niezdrowe dla kręgosłupa, takie ułożenie dziecka, ja wiem że teraz przeważnie ludzie ich używają bo sa poreczne lekkie i wygodne ja sama widzę na mieście foteliki wpiete na stelaż ale w sklepie ostrzegano nas by nie nadużywać dla własnej wygody ;(
Naduzywac to nie ;-) bo spacery w zimie i tak beda graniczyly z cudem. Jak wyjdziemy na osiedle to gondola nie robi roznicy. Mam na mysli tylko wyprawy autem do sklepu czy do rodziny A od wiosny to juz pewnie bedzie spacerówka krolowac
reklama
margana jak tylko bede miala chwilke czasu to chetni cos pomoge w Allegrowaniu
Już tak od pół roku robie tam zakupy i wole to niz chodzenie po sklepach. Tylko ze czasem trzeba miec refleks żeby promocja nie uciekla z rąk
Powiem ci ze wlasnie mi sie wyczerpal limit zakupów na Allegro, bo mam już wszystko co powinnam miec na tym etapie. Przewijak, fotelik, czy kosmetyki zalatwie w miedzyczasie Ubranek nie kupuje bo juz mam full. Teraz na glowie zostanie mi przemeblowanie mieszkania, oraz pukladanie w szafach od nowa jak trzeba. Zakup to głównie dla Macka łózeczko i pościel.
Ciesze sie ze "najpowazniejszy" zakup juz za nami - wózek. A obawialam sie że ten wydatek poczujemy najbardziej, tymczasem nie poczuliśmy wcale straconych 300zl
Już tak od pół roku robie tam zakupy i wole to niz chodzenie po sklepach. Tylko ze czasem trzeba miec refleks żeby promocja nie uciekla z rąk
Powiem ci ze wlasnie mi sie wyczerpal limit zakupów na Allegro, bo mam już wszystko co powinnam miec na tym etapie. Przewijak, fotelik, czy kosmetyki zalatwie w miedzyczasie Ubranek nie kupuje bo juz mam full. Teraz na glowie zostanie mi przemeblowanie mieszkania, oraz pukladanie w szafach od nowa jak trzeba. Zakup to głównie dla Macka łózeczko i pościel.
Ciesze sie ze "najpowazniejszy" zakup juz za nami - wózek. A obawialam sie że ten wydatek poczujemy najbardziej, tymczasem nie poczuliśmy wcale straconych 300zl