reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

ja mam mamas&papas,kosztowala niecala stowe.
parasolka,z budka,oparcie rozkaldane,ale kosz to jakas masakra:D folia przeciwdeszczowa sie tylko miesci

reklama
dziewczynki, potrzebuje bardzo lekka i poreczna spacerówke, ktora sie latwo sklada, zeby sobie jezdzila w samochodzie i zebym mogla z Kubusiem w kadzej chwili wyskoczyc np na jakies zakupy,
(spacerówka, ktora byla w komplece z gondola jest taka wieeelka ledwie sie w aucie miesci, ciezka i trudna do złozenia), prosze o jakies info,

dziewczynki, potrzebuje bardzo lekka i poreczna spacerówke, ktora sie latwo sklada, zeby sobie jezdzila w samochodzie i zebym mogla z Kubusiem w kadzej chwili wyskoczyc np na jakies zakupy,
(spacerówka, ktora byla w komplece z gondola jest taka wieeelka ledwie sie w aucie miesci, ciezka i trudna do złozenia), prosze o jakies info,
a cena gra role? my mamy maclarena i sklada sie jednym palcem :)

My się wozimy Inglesiną Trip - bez problemu mogę wyciągnąć i rozłożyć/złożyć wózek trzymając mojego klocuszka na rękach. Jest lekki (około 6kg), zwrotny no i wygodny dla malucha. My kupiliśmy używany i daliśmy około 300zł, ale nowe też nie są z tych najdroższych (500-600zł). Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni, nawet tatuś chociaż należy do tych wyższych i nie wszystkie spacerówki mu pasowały (kopał wózek nawet idąc normalnym spacerowym krokiem:/ )

ja mam mamas&papas,kosztowala niecala stowe.
parasolka,z budka,oparcie rozkaldane,ale kosz to jakas masakra:D folia przeciwdeszczowa sie tylko miesci

Jaka wersję masz? Ja mam mamas&papas beat buggy i uważam, że kosz na zakupy jak w spacerówkę parasolkę jest super.
Zresztą nie tylko koszt, ma regulowany podnóżek, siedzisko płynnie regulowane do pozycji niemalże płaskiej, leżącej, składa się rewelacyjnie i waży ok 7 kg :)
Za używamy w stanie idealnym, nie wiem czy w ogóle był na zewnątrz prowadzony bo kółka to nówka, dałam 127 zł :)

Jaka wersję masz? Ja mam mamas&papas beat buggy i uważam, że kosz na zakupy jak w spacerówkę parasolkę jest super.
Zresztą nie tylko koszt, ma regulowany podnóżek, siedzisko płynnie regulowane do pozycji niemalże płaskiej, leżącej, składa się rewelacyjnie i waży ok 7 kg :)
Za używamy w stanie idealnym, nie wiem czy w ogóle był na zewnątrz prowadzony bo kółka to nówka, dałam 127 zł :)

Pokaż jaka??

Zakupilismy w końcu spacerówkę. Jest to x-lander x-run. Na wsi sprawdza się rewelacyjnie. Jest bardzo lekki w prowadzeniu (masa ok.11 kg, więc dość ciężki by go po schodach nosić), bardzo stabilny na każdym podłożu. Po piasku ,w lesie, na kamiennych drogach, po trawie...prowadzi się rewelacyjnie. Polecam.Czy ktoś z Was ma Maclarena tego , który waży 3.9 kg? (volvo)

reklama
Cześć mamuśki!
Jestem mamą listopadową 2010 :) Mam pytanie to tych , które mają wózki quinny buzz lub maxi cosi mura.. Macie może parasolki do Waszych wózków ? Orginalne są okropnie drogie, ale może udało Wam się dopasować jakieś inne ? Ja sprawdzałam w sklepie 3 rożne uniwersalne , ale niestety , żadna nie podeszła. Jak macie jakieś sprawdzone to proszę podeślijcie link :)
Pozdrawiam serdecznie!!!

Do góry