reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
Kasiulka- wow, jaki "dizajnerski" ten wózior!! Szkoda tylko ze nie składa sie na parasolkę, bo np do samolotu sie nie nadaje;/

A ktory to juz wozek jesli mozna spytac?? :))) Co robisz z poprzednimi? Sprzedajesz na allegro? Chyba sporo się na tym traci kupując nowe i zaraz sprzedając??

Fajowe fury!!! Agast, bardzo mi się ten Wasz podoba... ja żałuję że kupiłam tego Chicco London'a, ale chciałam zaoszczędzić więc mam ;)

Cześć mamuśki!
Jestem mamą listopadową 2010 :) Mam pytanie to tych , które mają wózki quinny buzz lub maxi cosi mura.. Macie może parasolki do Waszych wózków ? Orginalne są okropnie drogie, ale może udało Wam się dopasować jakieś inne ? Ja sprawdzałam w sklepie 3 rożne uniwersalne , ale niestety , żadna nie podeszła. Jak macie jakieś sprawdzone to proszę podeślijcie link :)
Pozdrawiam serdecznie!!!

Będziesz miała problem. Co jakiś czas baba na allegro wystawia podróby za 50zł własnie z tym wejściem do Quinny - musisz obserwować

A ktory to juz wozek jesli mozna spytac?? :))) Co robisz z poprzednimi? Sprzedajesz na allegro? Chyba sporo się na tym traci kupując nowe i zaraz sprzedając??

Dziesiąty :-) Na każdym wózku straciłam coś, ale trudno. To tak samo jak z używanymi samochodami, hahaha

Częśc na allegro sprzedałam, jeden nawet na forum, z dwa na Gumtree

reklama
A ja mam pytanko do dziewczyn które sprzedawały TAKO JUMPERA X.
Za jaką cenę sprzedałyście cały komplet? (chodzi mi o gondola+spacerówka+fotelik samochodowy z adapterem i wszystkie akcesoria typu ochraniacze na nóżki, folie, moskitiery, parasolka)
Na dniach jak nam przyjdzie spacerówka NUNA chciałabym sprzedać TAKO a na allegro ceny są różnorakie...

Do góry