Arica, czy znalazłaś jakieś wady tego wózka?:-) Bo też prawie zdecydowana na niego jestem, martwi mnie tylko ta budka, że nie jest dłuższa. Jak to wygląda na słońcu? Daje jakąś osłonę?
Hm, wady ... Nie ma pałąka, ale póki co nasza Pola akceptuje pasy, więc na razie nie będziemy dokupywać go (podobno można kupić uniwersalny i on powinien pasować). Co do budki to niestety ze względu na aurę nie za bardzo miałam okazję sprawdzić ją na słońcu.. Ale wydaje mi się, że powinna być ok, no chyba że dziecko będzie jechało przodem do słońca, ale w takiej sytuacji to żadna budka go nie osłoni
Hm, wózek po złożeniu jest długi i do naszego bagażnika wchodzi po skosie na styk - to może być wada. A poza tym to naprawdę same zalety Składa i rozkłada się go bardzo łatwo i szybko, prowadzi się po prostu REWELACYJNIE! Jak ostatnio byłam na Realu to aż się zdziwiłam jak tym razem łatwo mi się przemieszczało między regałami - Mutsym czasem musiałam się trochę nagimnastykować Póki co to w wózku się po prostu zakochałam Śpiworek jest super, można 'górę' odpiąć. Założyłam go, przełożyłam pasy przez 'dziurki' i górę wozimy w aucie na wszelki wypadek. Póki co na razie testowaliśmy wózek jeżdżąc nim po sklepach, więc góra nie była potrzebna..