reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

Arica, czy znalazłaś jakieś wady tego wózka?:-) Bo też prawie zdecydowana na niego jestem, martwi mnie tylko ta budka, że nie jest dłuższa. Jak to wygląda na słońcu? Daje jakąś osłonę?

Hm, wady ... Nie ma pałąka, ale póki co nasza Pola akceptuje pasy, więc na razie nie będziemy dokupywać go (podobno można kupić uniwersalny i on powinien pasować). Co do budki to niestety ze względu na aurę nie za bardzo miałam okazję sprawdzić ją na słońcu.. Ale wydaje mi się, że powinna być ok, no chyba że dziecko będzie jechało przodem do słońca, ale w takiej sytuacji to żadna budka go nie osłoni :)
Hm, wózek po złożeniu jest długi i do naszego bagażnika wchodzi po skosie na styk - to może być wada. A poza tym to naprawdę same zalety :) Składa i rozkłada się go bardzo łatwo i szybko, prowadzi się po prostu REWELACYJNIE! Jak ostatnio byłam na Realu to aż się zdziwiłam jak tym razem łatwo mi się przemieszczało między regałami - Mutsym czasem musiałam się trochę nagimnastykować :) Póki co to w wózku się po prostu zakochałam :) Śpiworek jest super, można 'górę' odpiąć. Założyłam go, przełożyłam pasy przez 'dziurki' i górę wozimy w aucie na wszelki wypadek. Póki co na razie testowaliśmy wózek jeżdżąc nim po sklepach, więc góra nie była potrzebna..

reklama
Dzięki, w takim razie musimy się przejechać do sklepu i przetestować:-).

a ja sie wkurzylam
przyszedl dzis moj maclaren quest sport,
naczytalam sie w necie wiele pozytywnych opinii i kupilam bo akurat byla okazja
tak mi sie nie podoba ze go zwroce
siedzisko nie rozklada sie na plasko (choc pisza ze rozklada), nie ma podstawki na nogi dla malych dzieci, tzn jest ale sam material, ktory nie trzyma pozycji, budka jakas taka:baffled:
jedyne co jest super to prowadzenie jej, po prostu plynie, no i jest lekka
ogolnie spodziewalam sie wiecej po tej spacerowce, odesle im ja i chyba kupie peg perego albo ktoras z chicco

a ja sie wkurzylam
przyszedl dzis moj maclaren quest sport,
naczytalam sie w necie wiele pozytywnych opinii i kupilam bo akurat byla okazja
tak mi sie nie podoba ze go zwroce
siedzisko nie rozklada sie na plasko (choc pisza ze rozklada), nie ma podstawki na nogi dla malych dzieci, tzn jest ale sam material, ktory nie trzyma pozycji, budka jakas taka:baffled:
jedyne co jest super to prowadzenie jej, po prostu plynie, no i jest lekka
ogolnie spodziewalam sie wiecej po tej spacerowce, odesle im ja i chyba kupie peg perego albo ktoras z chicco

Ja nie mam firmówki i nie narzekam...widzisz tak juz jest, że przereklamowane a nie praktyczne...

Klementinka, bo quest to wózek dla dzieci w wieku gdzieś ok. 2 lat... dla naszych maluszków to z maclaren wchodzi w grę jedynie XLR, no ewentualnie XT.

Arica, czy znalazłaś jakieś wady tego wózka?:-) Bo też prawie zdecydowana na niego jestem, martwi mnie tylko ta budka, że nie jest dłuższa. Jak to wygląda na słońcu? Daje jakąś osłonę?

Jesli chciałabyś miec duża budke z mozliwoscia mocnego zasłoniecia malucha to chyba tylko ten wózek posiada taką:
wózek CONECO SATURN +OKRYCIE +KURIER GRATIS (1446124415) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

na zdjeciu z opuszczona maksymalnie buda jest akurat model z 2008r

A wy szukacie spacerówki czy parasolki już? My kupiliśmy z gondolą też spacerówkę ale chyba w lecie pomyślę nad czymś lżejszym :)

Jesli chciałabyś miec duża budke z mozliwoscia mocnego zasłoniecia malucha to chyba tylko ten wózek posiada taką:
wózek CONECO SATURN +OKRYCIE +KURIER GRATIS (1446124415) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

na zdjeciu z opuszczona maksymalnie buda jest akurat model z 2008r

Dzięki, ale jakoś wózki CONECO do mnie nie przemawiają ;-). Chyba zdecyduję się na ten wózeczek co Arica, tylko muszę podjechać i go oblookać na żywo. Z takich z fajną budką dającą się zasłonić aż do pałąka jest Peg Perego Si, tylko jego cena to coś lekko ponad 1000zł, a to trochę dużo.

reklama
Dzięki, ale jakoś wózki CONECO do mnie nie przemawiają ;-). Chyba zdecyduję się na ten wózeczek co Arica, tylko muszę podjechać i go oblookać na żywo. Z takich z fajną budką dającą się zasłonić aż do pałąka jest Peg Perego Si, tylko jego cena to coś lekko ponad 1000zł, a to trochę dużo.
niooooooooo :( a szkoda

Ostatnia edycja:
Do góry