reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

pokazałam męzowi tę stronkę i też go kupiliśmy :) Dzięki! Zobaczymy jak przyjdzie jak będzie się sprawdzał.

No nieźle, hehehe Mam nadzieję, że będziesz zadowolona. Ja kocham ten wozek chociażby za sam wygląd. Jest po prostu boski. Jaki kolor wzięłaś?

Ale będziesz bardzo zadowolona, bo wózek jest bardzo zwrotny, można go prowadzić jedną ręką ;-)

kasiulka- masz cierpliwego męża moim zdaniem, bo mój by mnie chyba z domu wygonił jak bym zmieniała wózki często... już do kupienia parasolki musiałam go namawiać, uważał, że mamy tą z x-landera jeszcze dobrą (czytaj: nie popsutą) :)

On już nic nie mówi. Poddał się po piątym wózku haha

Ostatnia edycja:
reklama
No nieźle, hehehe Mam nadzieję, że będziesz zadowolona. Ja kocham ten wozek chociażby za sam wygląd. Jest po prostu boski. Jaki kolor wzięłaś?

Ale będziesz bardzo zadowolona, bo wózek jest bardzo zwrotny, można go prowadzić jedną ręką ;-)

Wineberry :) Mi się ten żółty podoba ale do niego robactwo będzie się zlatywać :/

To będziemy miały takie same :-) Kolor jest ładniejszy niż na zdjęciu

Jutro zrobię zdjęcia Hani w wózku

No to się już tymbardziej doczekać nie mogę jak przyjdzie :) I chyba dokupie do niego torbę: BabyLux SUPER TORBA DO WÓZKA DZIECIĘCEGO (1597179305) - Aukcje internetowe Allegro (kolor 15. śliwka i kwiaty) :D

hefi, sprzedałam za 650 zł. przyjechali, zabrali, pieniądze dali do ręki, także full komfort:-D

Dzięki za odpowiedź! :)

Dzisiaj podobno koleś ma wysłać więc jutro lub pojutrze będziemy mieć :)
Na pewno zdam relację :D

To czekam z niecierpliwościa:) Tylko nie pisz za duzo dobrych rzeczy bo 4 wozka w domu mój mąż nie przezyje;/ haha

reklama
Do góry