czarna wiedzma
Skromna i Gospodarna ;-)
A do nas nareszcie dotarła nasza bryka:-) Póki co jestem zachwycona Choć i przez te różowe okulary pewne mankamenty widzę... no choćby to, że nie da się nim bujać góra-dół, tylko na boki. Ale na szczęście, część z Waszych ostrzeżeń się nie sprawdziła - gondola absolutnie nie lata na wertepach, wózek nie jest specjalnie ciężki, wszystko obsługuje się prosto i płynnie, więc przynajmniej narazie jestem happy a co będzie dalej to czas pokaże. My wybraliśmy kolor taki jak na zdjęciu a do tego w zestawie był fotelik Maxi-Cosi, kolor wybraliśmy tez taki jaki jest na fotce.
Natomiast poczytałam że sporo z Was upodobało sobie Tako Jumpera. Prawdę mówiąc aż do wizji lokalnej był to tez i mój typ. Jednak na żywo okazało się że mocowanie gondoli pozostawia bardzo wiele do życzenia, więc kochane przy zakupie zwróćcie na to uwagę, bo w naszym przypadku to był właśnie powód rezygnacji z tego wózka.
Natomiast poczytałam że sporo z Was upodobało sobie Tako Jumpera. Prawdę mówiąc aż do wizji lokalnej był to tez i mój typ. Jednak na żywo okazało się że mocowanie gondoli pozostawia bardzo wiele do życzenia, więc kochane przy zakupie zwróćcie na to uwagę, bo w naszym przypadku to był właśnie powód rezygnacji z tego wózka.