reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

A do nas nareszcie dotarła nasza bryka:-) Póki co jestem zachwycona:-D Choć i przez te różowe okulary pewne mankamenty widzę:sorry2:... no choćby to, że nie da się nim bujać góra-dół, tylko na boki. Ale na szczęście, część z Waszych ostrzeżeń się nie sprawdziła - gondola absolutnie nie lata na wertepach, wózek nie jest specjalnie ciężki, wszystko obsługuje się prosto i płynnie, więc przynajmniej narazie jestem happy:-D a co będzie dalej to czas pokaże. My wybraliśmy kolor taki jak na zdjęciu a do tego w zestawie był fotelik Maxi-Cosi, kolor wybraliśmy tez taki jaki jest na fotce.
xlander.jpgroasted_brown.jpg
Natomiast poczytałam że sporo z Was upodobało sobie Tako Jumpera. Prawdę mówiąc aż do wizji lokalnej był to tez i mój typ. Jednak na żywo okazało się że mocowanie gondoli pozostawia bardzo wiele do życzenia, więc kochane przy zakupie zwróćcie na to uwagę, bo w naszym przypadku to był właśnie powód rezygnacji z tego wózka.

reklama
A do nas nareszcie dotarła nasza bryka:-) Póki co jestem zachwycona:-D Choć i przez te różowe okulary pewne mankamenty widzę:sorry2:... no choćby to, że nie da się nim bujać góra-dół, tylko na boki. Ale na szczęście, część z Waszych ostrzeżeń się nie sprawdziła - gondola absolutnie nie lata na wertepach, wózek nie jest specjalnie ciężki, wszystko obsługuje się prosto i płynnie, więc przynajmniej narazie jestem happy:-D a co będzie dalej to czas pokaże. My wybraliśmy kolor taki jak na zdjęciu a do tego w zestawie był fotelik Maxi-Cosi, kolor wybraliśmy tez taki jaki jest na fotce.
Zobacz załącznik 247536Zobacz załącznik 247537
Natomiast poczytałam że sporo z Was upodobało sobie Tako Jumpera. Prawdę mówiąc aż do wizji lokalnej był to tez i mój typ. Jednak na żywo okazało się że mocowanie gondoli pozostawia bardzo wiele do życzenia, więc kochane przy zakupie zwróćcie na to uwagę, bo w naszym przypadku to był właśnie powód rezygnacji z tego wózka.
Mój mąż tak bardzo chciał TAKO JUMPERA:)Ale jednak pozostało na moim;)Ale ten Twój całkiem wizualnie bardzo fajny@!!!

My własnie kupiliśmy wczoraj tako jumpera oglądałam go dużo razy, składałam, rozkładałam i wydał mi się sympatyczny:-)i dlatego taka a nie inna decyzja - ale jak wiadomo wszystko okaze sie w uzytkowaniu:-)

My własnie kupiliśmy wczoraj tako jumpera oglądałam go dużo razy, składałam, rozkładałam i wydał mi się sympatyczny:-)i dlatego taka a nie inna decyzja - ale jak wiadomo wszystko okaze sie w uzytkowaniu:-)

my tez mamy Tako Jumpera X i nam nie podoba wózeczek w całej okazałości:)

Anik79 pisze:
My własnie kupiliśmy wczoraj tako jumpera oglądałam go dużo razy, składałam, rozkładałam i wydał mi się sympatyczny:biggrin2:i dlatego taka a nie inna decyzja - ale jak wiadomo wszystko okaze sie w uzytkowaniu:biggrin2:
A mocowanie gondoli masz na takie dwa białe małe klipsy??? Bo my widzieliśmy takie właśnie i małż przy próbie wyjęcia gondoli ze stelaża nieomal szału nie dostał, bo jak rozpiął jednego klipsa i brał się za rozpięcie drugiego to gondola z powrotem wskakiwała w tego pierwszego i tak w kółko. Jak mu się wreszcie udało, to cała gondola poleciała do tyłu, bo obiema rękoma trzymał za klipsy a nie za gondolę. No więc jak ja sobie wyobraziłam że w tej gondoli jest Jaga to aż mnie ciarki przeszły. Ale może mówimy o innym modelu (Jumper X), albo po prostu my trafiliśmy na jakiś taki dziwny egzemplarz. No i jest tez opcja taka że jesteśmy kompletnymi kołkami i nawet prostego wózka nie potrafimy obsłużyć jak trza...:-D:-D:-DTak czy owak stanęło na tym co jest, bo tu obsługa jest jak dla debili i to mi się podoba;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 247536Zobacz załącznik 247537
Oooooo ja będę miała dokładnie taki sam wózeczek, nawet kolor się zgadza:-D

reklama
Do góry