reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

No ja osobiscie jestem zachwycona tym fotelikiem. Ma kilka dodatkowych wkładek dla niemowlaka, zeby dzidzius w niego "nie wpadł", zrobiony jest z miłego materiału, ma budke i pokrowiec na nozki, łatwo sie w nim reguluje długość pasow, ale jak wypada w testach, tego niestety nie wiem.. Wiem tylko ze produkowany jest w standardzie ISO 9001:2000 homologowany na podstawie regulaminu ECE R44/04.
Aaa.. i mozna do niego dokupic taką baze co sie ją zostawia w aucie jak do maxi cosi np. http://www.allegro.pl/item1020816161_baza_do_fotelika_neo_espiro.html

Ostatnia edycja:
reklama
Już się mogę pochwalić, że też mam wózek :-) Kupiliśmy używanego Quinny w bardzo dobrym stanie z fotelikiem maxi cosi praktycznie bez śladów używania. W zasadzie to jestem z niego zadowolona, ma minusy ale który wózek niema :-) Będę musiała się jedynie przekonać do tych trzech kółek którym zbytnio nie ufam.

No ja osobiscie jestem zachwycona tym fotelikiem. Ma kilka dodatkowych wkładek dla niemowlaka, zeby dzidzius w niego "nie wpadł", zrobiony jest z miłego materiału, ma budke i pokrowiec na nozki, łatwo sie w nim reguluje długość pasow, ale jak wypada w testach, tego niestety nie wiem.. Wiem tylko ze produkowany jest w standardzie ISO 9001:2000 homologowany na podstawie regulaminu ECE R44/04.
Aaa.. i mozna do niego dokupic taką baze co sie ją zostawia w aucie jak do maxi cosi np. Baza do fotelika Neo Espiro (1020816161) - Aukcje internetowe Allegro

no wasnie chyba to chcialam uslyszec , dzieki

Na fotki trzeba będzie zaczekać :-) wózek pułki co czeka w piwnicy. Został kupiony w tajemnicy przed rodzicami, którzy są trochę przesądni a po co ich martwić :-)

Laseczki, chcę w najbliższym czasie zakupić wózeczek i mam mały dylemat. Próbowałam czytać Wasze opinie od początku ale zbyt dużo szukania. Interesują mnie 3 wózeczki: Tako Jumper GT, Espiro Enzo i Espiro Atlantic. Czy któraś z Was ma jakąkolwiek opinie co do tych właśnie wózków? Czy koła przednie zwrotne są bardziej praktyczne? Bardzo proszę o opinie i z góry dziękuję! :)

w naszym wózku co prawda jest jedno przednie koło :-) jest zwrotne i mi się fajnie go prowadziło leciutko :-) Dużo wózków ma możliwość zablokowania zwrotności kółek w razie gdyby Ci to nie odpowiadało.

Laseczki, chcę w najbliższym czasie zakupić wózeczek i mam mały dylemat. Próbowałam czytać Wasze opinie od początku ale zbyt dużo szukania. Interesują mnie 3 wózeczki: Tako Jumper GT, Espiro Enzo i Espiro Atlantic. Czy któraś z Was ma jakąkolwiek opinie co do tych właśnie wózków? Czy koła przednie zwrotne są bardziej praktyczne? Bardzo proszę o opinie i z góry dziękuję! :)

przy Wiktorii miałam skrętne przednie koła przy spacerówce i były bardzo praktyczne
teraz jestem nastawiona na wózek Tako Jumer X i musze go tylko zamówić - ale narazie czekam. Kuzyn miesiąc temu kupował ten wózek i zamówił jednego dnia a na drugi dzien już go miał w domu.

reklama
Kasiek z tych wózków które wymieniłaś to najbardziej bym się skłaniała ku atlantic. Koleżanka go ma i jest zadowolona:)
Minusem jest tylko mała gondola, jej smyk szybko z niej wyrósł;)

Do góry